Kararsızım

Telefon tercihi

• Hangisi

Kullanılan: 2 100.0%
  • Hangisi

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Turan Adıgüzel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese Slm Olsun ben Almanya da yaşıyorum telefon almaya karar verdim ama suablik Kararsizim S7 g5 mi yoksa Note 6 yi beklim çıkana kadar tavsiyeniz ne.. sevgiler

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
S7 cok iyi cihaz ama g5 de ayrı bir güzel. Özellik olarak değil de artık bu iki cihaz arasında tasarım farkı var. Note 6 da s7 de kullanılan işlemciyi koyarlar. Belki ram de farklılık olur. Ama Note 6 yerine bu ikisi kesinlikle alınabilir.

murdax105nc

Asistan
Reaksiyon puanı
33
s7 ve g5 arasında kaldıysan g5, s7 edge ve g5 arasında kaldıysan s7 edge. durum s7 edge almaya müsaitse s7 edge efsane telefon olacak gibi özellikle şarj konusunda.

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bende s7 yi daha iyi buluyorum ama g5 de bu sefer kotu değil. Sadece tasarımı iyi gelmiyor. Ve sentetik testlerde s7 daha önde. Yine de g5 82o ile bu sene geride kalmış değil tabiki.

Turan Adıgüzel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almanya durumlar biraz iyi fiyati bak fark etmez ama s7edge yanları kafisli ondan S7 ya kafam takıldı

murdax105nc

Asistan
Reaksiyon puanı
33
s7 de harika telefon tabi kafan ona yattıysa direkt al bence. bunlardan hangisini alsan üzülmezsin zaten.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Öncelikle herkese Slm Olsun ben Almanya da yaşıyorum telefon almaya karar verdim ama suablik Kararsizim S7 g5 mi yoksa Note 6 yi beklim çıkana kadar tavsiyeniz ne.. sevgiler

Merhaba,

Samsung s7 ve lg g5 oldukca basarili urunler. Samsung s7 ile note 6 benzer donanima sahip olurlar diye bekliyoruz. Bataryasi daha fazla olur. Rami arttirabilirler. Ekran daha buyuk olur. Temel farklar bunlar olur. Bu farklar sizin icin onemli ise samsung note 6 urununu bekleyin.

Lg g5 islemci olarak s7 den daha guclu. Snapdragon 820 daha iyi performans veriyor exynos 8890 dan.. Ama g5 in batarya ve kamera performansini bekleyin. Eger s7 gibi iyi olursa g5 alin. Olmazsa samsung s7 alin.

Turan Adıgüzel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyw kardeşim o zaman note yi bekliyelim bakalım oda Ciksin bakariz durama Suan s5 ile idare edeceğiz note çıkana kadar o zaman bakarım artık

Turan Adıgüzel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ha bu ara bu benim ilk forum biraz acemilik var galiba baslik ve konu yu iyi değerlerdirmedim :)))

OgulcanE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
S5 kullanıyorsan Note6 çıkana kadar idare eder seni onu kullanmaya devam et. Note6 yı alırsın uzun süre kullanırsın. Note deneyimi bambaşka bir deneyim çok keyifli kullanması ve üstüne koyarak devam ediyor her modelde.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
açık olmak gerekirse g5 yenilik yaptı ama tutupda 2500lerde para verip telefon alsam aksesuarlar için 200 300 verirmiyim bilmiyorum bütçe meselesi ama o denklasör aksesuarını alacagıma ya gider vr gözlük alırım :D 300 tl verip en azından ilginç bir teknolojiyi deneme fırsatını yakalarım.

s7 bence donanım olarak çok güzel touchwiz bilader de biraz daha stabil olursa tadından yenmez hele ki malzeme kaliteside artmışken

note 6 yı beklerseniz bu sefer s8 i de bi göreyim kuşkusu oluşur çünkü habire sızıntılar oluyor

ben şahsen onu göreyim buna bakayım şu gelsin derken hala telefon alamadım bkz: zenfone 3 hala yok ortada insan tırsıyor adam tutup üst düzey malzeme kullanıp f/p cihaz yaparsa elimdeki cihazdan sogurum diye: D

şaka bir yana s7 güzel ya hem ilerde rom olayı daha çok samsunglarda tamam g5 e de var ama ona 1 se s7 ye 20 çeşit çok