Kararsızım yardım edebilirmisiniz ??? :((

faruk.coskun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar rahatsız ediyorum k.b ben telefonumu değiştirmek istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim Lg g2 Samsung Galaxy s4 ve Htc one arasında kaldım 3 de güzel telefon . Benim telde istediğim özellikleri sayayım öncelikle şarj herkesin sıkıntısı şarjı uzun gidecek biraz günün ortasına gelmeden şarj sıkıntısı yaşamak istemiyorum, diğeri net hızı , sağlamlık biraz dayanıklı olsun , camerası gece dahi iyi olsun htc nin camerası gece daha iyi dediler ama beğenmedim video da üstüne tel tanımam ama super , son olarak da hafızası fazla olsa fena olmaz. Arkadaşlar dediğim gibi bu 3 telefon arasında kaldım G2 , S4 , Htc one kullanan arkadaşlar varsa bana bana hangi telefonu almamı önerirsiniz yardım ederseniz sevinirim..

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Şunu söyleyebilirim :

Dayanıklı yapı / Ses Kalitesi / Normal Kalitede Kamera / Biraz eski kalmış donanım (Snapdragon 600) / Zoe ve eşsiz arayüz Sense 5 / 6 güncellemesi geldi galiba. / 32 GB dahili hafıza seçeneği. NOT : SD Kart Girişi YOK : hTC One

Ekran / Güçlü donanım (Snapdragon 800) / LG'nin bazı sevimli uygulamalarla donattığı Optimus arayüzü / Yeterli Kalitede Kamera / 0 Çerçeve / 16 - 32 GB dahili hafıza seçeneği.NOT : SD KART GİRİŞİ YOK. : LG G2

Türkiye'ye özel berbat 4+4 yapısıyla Exynos işlemci(Yurtdışında Snapdragon 600 işlemci var,yine G2 ye göre iyi değil işlemci.Tabi onun üstüne sanırsam bir üst model daha çıktı Snapdragon 800 koyulması için.) / İyi Kamera / Bir zaman sonra sıkılacağın ve sürekli takılan Touchwiz arayüzü / Üstteki iki telefona göre 16 GB dahili hafızaya ek SD kart girişi : Galaxy S4

Ayrıca Z1 compact'ı da önerebilirim bunların yanına.En azından mini olmasına rağmen donanımından azıcık bile kısma yok.