Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar smdi ben iphone 4 almayı düşünüyorum ama çevremdekiler çok eskide kaldı bedeva oyunları feln açmaz diyorlar doğrumudur yoksa gayet güzel açıyormu ??
4 te iyi tabi, ileri gitdikçe daha-daha iyi oluyor normal olarak. Androidde yaşadığınız takılmaları ios te yaşamazsınız, ben kendim android telefon kullanıyorum nedeni büyük ekran, hani iphone 5' ve daha yukarı tel. yaparsa bende iphone alırdım
tamam kararımı verdim android almıyacağım. Arkadaşda Note 3 war aspahlt 8 de dondu mesela android her telde donuyor o yüzden tercihim ios yada windows 8 phone ama 1. tercih iios dur birde baska forumlarda gördüm güncelleyinde 7.1 gelince donma vs. oluyormus dogrumu dur acaba .
Hayır ios 7 de donmalar oluyordu eski modellerde 7.1 de bunun azaldığını duşunuyorum. Windows phone da iyi ama nokia alırsanız en son modellerden alın bence.
Küçük ekran sizin için sıkıntı değilse iphonedan başkasına bakmayın hiç
iPhone 4 sahibi biri olarak söylüyorum ve çok kesin söylüyorum ''iPhone 4 alma'' iOS stabil doğru ama iPhone 4 şu an o fiyatı hakedecek bir cihaz değil. iOS 7.1 kullanıyorum 7 ye göre ciddi performans artışı var. Ama o fiyata gerçekten Android tercih etmelisin. Bu sene güncellemeyi kesin olarak alamayacak bir cihaz almak istiyorsun sen ve grafik ağırlıklı olaylarda telefon ölüyor.
kardes oyun oynacaksin die telefon deil konsol beyenilir senin durum cok tezat androidin marketi dolu oyun kayniyor ucretsiz 1 sende ben IOS e geccem dion yani IOS a gecince oyun mu oynacaksin simdi sen ?
O telefonu oyun oynamak için alacaksan hiç alma. Kameradan birşey bekleme ayrıca vereceğin paranın 1 kuruşunu bile hak etmez iOS diyorsunda tamam stabil ama eski cihazlarda o iş öyle yürümüyor işte. Android istemiyorsan Windows Phone alabilirisin ama kesinlikle iPhone 4 tavsiye etmem pişman olursun.
android al boşver iosu küçücük ekran düşün benim 300 liraya aldığım huawei nin ekranı bile iphone dan daha büyük. Tek sıkıntım alete güncelleme gelmiyor 2.3.6 da kaldı alet, garantisi olduğundan root attırmakta istemiyorum şu an. Ayrıca oyun oynamak için tel alınmaz.
Not: 300 lira olduğuna bakmayın indirimden almıştım normalde 700 civarı.
eğer elinde s3 mini varsa iPhone 4'te aşağı yukarı onun gibi kasıcaktır.4S'tede kasmalar olur bütçen iPhone 5 veya 5S gibi telefonlara yetmiyosa boşuna iphone'a o kadar para verme
Ya bu ios sevgisini anlayamadım. Androiddeki özgürlük ve rahatlık var mı iosda? Ben bir ara kullandım 3-4 ay ondan sonra tekrar androide geçişim General Mobile ile oldu. İosdan androide geçiş sanki hapisten kurtuluş gibiydi benim için. Ya bi müzik yükleyeceksin onun için bile itunes lazim itools lazim. İşin yoksa uğraş. Yok bilmem bilgisayardan okuşturduğun album telefondan silinmiyor filan. Nerde guzel uygulama varsa ucretli. Ana sayfa diye birsey yok, dolayisiyla widget da yok. Sarj durumu desen androidden beter. Yani ben sevilecek bir yanini goremedim. İyi yani saglam ve kaliteli olmasi ve kagit uzerinde gorundugunden daha iyi performans vermesidir bence. Ama ben rahat olmak isterim. Android kraldir. Discovery kullaniyorum. Zaten oyun oynasam bile belli bir sure sonra sıkılıp siliyorum. Yani oyunla işim yok. Diger programlarda da hicbir sıkıntı yok. Bunun da kotu ozelligi cabuk bozulmasi ama. Sony Xperia serisi tercih edilebilir android telefonlar bence. İphone 4 almaktansa Xperia M alirim daha iyi. Sony de az iphone degil kalite bakimindan.
İphone'dan başkasına bakmayacaksın bana göre ben şahsen İphone 4 kullanıyorum gayet stabil ve çok iyi herkese öneririm. O kötü diyenler ise anlamıyorum. Tüm iphoneların modaları biraz zor geçer.:thumbup1: