Kararsız kaldım acil yardım !!!

baba2125

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ıyıgunler sdn uyelerı bır konuda sızden yardım ısteyecegım telefon almakta kararsız kaldım hangısını alsam dıye bılgısı olanlar telefonlar hakkında yardımcı olursa sevınırım

huawei mate 7 mi ?

note3 9005 mi ?

casper via v9 mu ?

asus zenfone 2 mi ?

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
ıyıgunler sdn uyelerı bır konuda sızden yardım ısteyecegım telefon almakta kararsız kaldım hangısını alsam dıye bılgısı olanlar telefonlar hakkında yardımcı olursa sevınırım

huawei mate 7 mi ?

note3 9005 mi ?

casper via v9 mu ?

asus zenfone 2 mi ?

Casper vıa v9 tasarım yazılım ve donanım açısından büyük bir mesafe almış Bimeks te inceleme imkanım oldu

rcpyksl00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z2 veya z3 .. bütcen fazla yoksa m4 aqua olabilir

İlluvatar-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Casper mı! ayyyıyyğğğ. Bırak o casper'ı ve acilen Xperia Z2 ya da m4 aqua'ya yönel.

BerkanArton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 Tavsiye ederim.Asus zenfone 2 arabirim cok kullanıssız ve cok büyük bir telefon cebine sokmakta bile zorluk cekersin :).Casper via cok kolay kasıyor ve ısınıyor ekranı cok dayanıksız arkadasımda vardı ekran catlayınca telefon kafayı yedi :).Huawei güzel bir marka ama türkiye distribütörü yaptığı sergide shiftdelete açıklama yapmıstı 2015 sonları 2016 gibi çok iyi telefonlar ve saatler cıkarıcagız yani gerisi cokda iyi degil gibi bir açıklama yaptı.Note 3 Aralarında en iyi ve kullanışlı telefon tavsiye ederim snapdragonu yüksek bulursan daha iyi olur.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Note 3 dönemi bitti Samsung güncellemeyi keser yakında kesinlikle Zenfone 2.