Kararsiz kaldım!! Acaba Hangisi ?

burakbuki3818

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ikisi arasında diyorsan lenovo al derim.benim tavsiyem bu fiyatlara yakın bir asus al derim serviside iyi diğerlerine göre..4 gb ram 1gb nvidia ekran kartı ve i5 intel işlemci yeterli olur.

burakbuki3818

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dıyosun ki ASUS ıkısınden de İYİ :D teşekkürler ama bulması zor ASUS un

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bende çok iyi pc al bence.çok karşılaştırdım laptopları asus un ses sistemide çok iyi pişman olmazsın.

burakbuki3818

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama Dell in işletim sistemi Freedos ondan karasız kaldım

senbilme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hiç Düşünmeden DELL Derim.. öncelikle Dell servisi yaygın ve Eve Kadar gelip bakım hizmeti vermekte..İkinci en önemli husus donanımki Dell'de Lenova'dan daha yeni bir işlemci olan i5 2450 var..Ekran kartı keza lenovadan daha iyi...Aynı Üründen ben aldım lenova ile bir tercih yapacaksan..dell'i öneririm kesinlikle..Fiyat Bakımındanda daha uygun...

senbilme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam bilgisayarı işletim sistemi için alacaksan sen bilirsin..ama özellik bakımından Dell Lenovadan ağır basar..işin yazılım boyutu her zaman yüklenilebilir ama laptopu bi kere alacaksan masaüstü gibi ilerde işlemciyi güncelleyeyim Ekran kartını yükseltiyim diyemezsin..Ayrıca Dell'de USB 3 gibi bir artı daha var..

burakbuki3818

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tmm çok teşşekkür ederim bu laptop yanı Dell ne kadar götürür benı

senbilme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bu senin kullanıma bağlı ne kadar götüreceği hem sana hemde şansına bağlı birazda..Bazen şansına sıkıntılı bir ürün çıkar uraşır durursun bazende senelerce kullanırsın tık demeden...bu her ürün için geçerli en pahalı en kalitelisinide alsan aynı durum sözkonusu olabilir...

burakbuki3818

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hem gıttım Gold a sordum lenovo Dell kadar hiç ısınmaz dediler

senbilme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam aynısı bende var çok büyük bir ısınma yok açıkcası..Kaldıki Deller çok ısınır diye bir tabir saçmadır model modeldir bir modeli vardır aşırı ısınır bir modeli vardır hiç ısınmaz..bu lenova içinde geçerlidir.Sonuç itibarıyla donanım olarak lenova düşük bu yüzden satmak istemeleri normaldir çünki gün geçtikçe lenovanın o modelinin alınma şansı düşecektir.Golda gidip her ikisinide gör kurcala imkanın varsa.içine sineni al...

burakbuki3818

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu 2 ürün arasında çok karasız kaldım lenovo hızı düşük ısınmıyo. Dell ise işletim sisteminde kararsızım çok ısınıyo ve hızı yüksek :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Dostum freedos demesi yani laptopla birlikte içinde yüklü bir işletim sistemi yok demek.Yanında da herhangi bir işletim sistemi vermiyorlar.Yani işletim sistemini yüklemeyi sana bırakıyorlar.Şimdi burdan söylemek istemiyorum ama google'a Windows 7 64 Bit yazdınmı istemediğin kadar Windows 7 ile karşılaşırsın.En kötüsü bir arkadaşından istersin veya gidip bir cd dükkanından satın alırsın Windows 7 yi.O kadar kafaya takılcak birşey değil yani...Sen hangisinin donanımı iyi ona bak... !

senbilme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam eğer oyunda oynayacaksan Lenova'da alsan ısınacaktır ve altına mecburen Soğutucu takacaksın...Ama ofis uygulamaları yada evde internet için kullanacaksan zaten ısınma sorun olmaz...Donanım olarak birbirine yakınlar..Dell Ekran Kartı İşlemcisi ve USB3 desteği ile daha yeni ve daha artısı olan bir laptop .gerisine sen karar ver...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
İşlemci ve ekran kartı olarak Dell az daha iyi.

yourleo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitenin sağ panelinde dönenreklamlardaki hp de güzel fiyatı da diğerlerine göre uygun

http://www.hepalsam.com/store/ProductDetails.aspx?productid=105672 ekran kartıda güzel alınabilir. hp bu yeni serilerde bilgisayarın aktına ısı sensörü bırakmış ona göre fan hızını otomatik ayarlıyor. dizin üstündeykende ısınmayı çok hissetmiyormuşsun. hp shopta bakarken ordaki eleman söyledi. yeni seri hp lerde varmış buözellik