Kararlı Pc için100.000 Hatayı bilir ve onarır:Registry 911 v2.0.4

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
PROGRAM SİSTEM PERFORMANSINI % 750 YE KADAR ARTIRACAĞINI İDDİA EDİYOR.WİNDOWSUN 100.000 NİN ÜZERİNDEKİ HATA MESAJINI BİLİR VE HATALARI BULARAK ONARIR.SİSTEM VE REGİSTRİDEKİ GEREKSİZ GİRİŞLERİ BULARAK TEMİZLER.ARKADAŞLAR PROGRAMI KURDUM VE DENEDİM.BİRHAFTADIR BİLGİSAYARIMI 3-4 DEFARESETLEYEREK AÇILIYORDU(AÇILIŞTA MAVİEKRAN
HATASI VERİYORDU)PROGRAM BU SORUNU ORTADAN KALDIRDI.YALNIZ AÇILIŞ SIRASINDA OTAMATİK AÇILAN BAZI PROGRAMLARI İPTAL EDİYOR.BUNUDA İSTERSENİZ TARAMA VE ONARMA SEÇENEKLERİNDEKİ STARTUP APPLİCATİNS SEÇENEĞİNİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK ÖNLEYEBİLİRSİNİZ.AYRICA YAPTIĞI DEĞİŞİKLİKLERİ GERİ ALMA ÖZELLİĞİDE VAR.

Registry 911 - Free software downloads and reviews - CNET Download.com

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
1. forum kuralları
2. %750 mi programla birlikte yeni ram yeni anakart yeni yeni bir pc geliyor galiba?

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bir başka peri masalı... 600% bağlantı hızlandıran download managerlar, 750% sistem hızlandıran tweakerlar varken neden 2mbps bağlantıya ve tonla para ödeyip yeni sisteme ihtiyaç duyalım ki :S

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
walla bana da çok saçma geliyor arkadaşlar, ben sadece programı tanıtıp size sundum, kullanıp kullanmamak size kalmış !!

bayneden

Asistan
Reaksiyon puanı
1
teşekkürler dostum.. Emeğine sağlık..

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Programı paylaşan arkadaşa teşşekkür ediyorum. Fakat program tarama yapınca tüm başlangıçöğelerini kaldırıyor ve bazılarını da kayıt defterinden siliyor. Kendi aldığı backup'u yükledikten sonra bile geri gelmiyor başlangıç öğeleri. Programı kullanan arkadaşlara önerim birazcık dikkatli olsunlar.

s32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ultra, mesajın mail adresi toplamak için gönderilen yarı doğru yarı yanlış forward maillere benziyor.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
öncelikle forum kurallarına dikkat ;)

%750 mi rüya bu :D hani pc den anlamasak hemen yicez