Karar veremiyorum, kullananlardan yardım

dejavu178

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 1 aydır araştırmalar yapıyorum. Yola ilk olarak LG V10 alma düşüncesiyle çıktım. Kronik sorunları vs. sebepleriyle vazgeçtim. Arada bir aklım G5'e kaydı. Ekranı küçük olması ve aynı şekilde kronik sorunları sebebiyle eledim. Huawei Mate 9'a çok merak saldım şu sıralar. Forumun bu konuda ölü olması beni biraz korkutuyor. Max 2.300'e çıkabilirim fiyatta, ithalatcı garantili fiyatı çünkü. Bu fiyat bandında Huawei Mate 9 ayarlarında telefon var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
2550ye S7 var. Mate 9un başka bir alternatifi yok sanırım. Belki yani belki XZ

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Bütçeyi biraz daha arttırabilirsen S7'yi öneririm.

dejavu178

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuanda LG G2 kullanıcısıyım ve ekranın artık 5.2'den büyük olmasını istiyorum diyebilirim. S7 ve Mi6'da 5.1'lik bir ekran bulunuyor sanırım.
Ve ayrıca Mi6 şuan sızdırılan fiyatta mı girecek ülkeye o da merak konusu

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaşlar 1 aydır araştırmalar yapıyorum. Yola ilk olarak LG V10 alma düşüncesiyle çıktım. Kronik sorunları vs. sebepleriyle vazgeçtim. Arada bir aklım G5'e kaydı. Ekranı küçük olması ve aynı şekilde kronik sorunları sebebiyle eledim. Huawei Mate 9'a çok merak saldım şu sıralar. Forumun bu konuda ölü olması beni biraz korkutuyor. Max 2.300'e çıkabilirim fiyatta, ithalatcı garantili fiyatı çünkü. Bu fiyat bandında Huawei Mate 9 ayarlarında telefon var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Bu fiyata samsung s7 guzel bir secim olur. Tabi bu fiyata htc10, sony xperia xz gibi ust segment modellerde mevcut. Fakat benim onceliklo onerim s7 hatta bulabilirseniz s7 edge. Yeni cihazlar tanitilmis olmasina ragmen bu uc model hala tutuluyor ve begeniliyor. Birde bu uc cihazi onermemin sebebi de 2000tl ve ustu icin fiyatlarda artik ithalatci garantili cihaz bakmayin. He 1179 liraya xiaomi mi5 alayimmi deseniz bak o guzel. Cunku ust segment ozellikleri orta segment fiyatina alacaksiniz. Ama 2000 lira ve ustu zaten ust segment cihaz fiyat bandindi oldugu icin bu fiyat bandinda distributor garantili bir cihaz almanizi oneririm. Model olarak da ustte onerdiklerim guzel cihazlar.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Bende Mi6 düşünüyordum tâ ki kulaklık girişi olmadığını öğreninceye kadar. O anda telefondan tiksindim nefret ettim.
şimdiden alışmak lazım. hepsi kaldıracak öyle ya da böyle. bir kısım telefonlarda sd kart girişi bile yok. bir kısmında radyo. yani bir kısmında kızılötesi mesela. önceden bunları arardık arıyoruz. ama pek sürmez.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
G5 kullanıcısı olarak Xz yada bütçe yükseltip S7 öneririm. Neden g5 önermiyorum peki ?
Benim cihazım ith. garanti. 1600 e almıştım 7 ay önce sıfır sorun yaşadım. Ama Riskli sonuçta g5 :D He ben risk severim diyorsan alabilirsin tabi :D

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
şimdiden alışmak lazım. hepsi kaldıracak öyle ya da böyle. bir kısım telefonlarda sd kart girişi bile yok. bir kısmında radyo. yani bir kısmında kızılötesi mesela. önceden bunları arardık arıyoruz. ama pek sürmez.
Haklısınız ama gittiği yere kadar direnicem. Tüm özellikleri mükemmel olsada kulaklık girişi ayrı olmayan telefon almıycam.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Huawei P9 veya Sony Xperia Xz öneriyorum.Sony donanım ve yazılım olarak iyi fakat tasarımını herkes beğenmiyor sana kalmış.P9 da çok beğendiğim bir cihaz tavsiye ederim.Acelen yoksa MI6'yı bekle.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Hepsiburada dan ithalatçı Mate 9 alınır kardeşim.

Egemen Kançal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
2200 lira bütçen varsa xz alınabilir ama biraz daha bütçeni arttırırsan s7 veya s7 egde daha iyi olur. Lg almanı önermem son telefonlarında ciddi kronik sorunlar var. (Ghost screen vs vs)