Late shift biliyorum videosunu izlemiştim pek güzel gelmedi bana. En son power washing simulatör oynadım hoşuma gitti ama zor ve uzun sürüyor o yüzden sıkıldım.Late Shift öneririm.
Temaslıyım babam kovid.14 gün neden? Kovid mi oldun?
Kendi sistemime ve oyunlarıma bakarak öneri yapacak olursam. Çok uzun sürmese de Brother A Tale Of Two Sons oyununu önerebilirim. Onun dışında Dyling Light, Days Gone vs. de var. Oyun bol yani.![]()
Nostaljik anılar yaşamak için 1.6 ve Transformice ya da Metin 2 oynayabilirsin.Temaslıyım babam kovid.
3 gün sonra büyük ihtimalle steam yaz indirimleri var eğer güzel bir oyun bulursam almayı düşünüyorum teşekkür ederim dediklerinize de bakacağım.
He evet indirimleri unuttum. Şuan indirim deyince aklıma birkaç oyun geldi:Temaslıyım babam kovid.
3 gün sonra büyük ihtimalle steam yaz indirimleri var eğer güzel bir oyun bulursam almayı düşünüyorum teşekkür ederim dediklerinize de bakacağım.
garbage gerçekten bana güzel geliyor tavsiye ederimMerhabalar. 14 gün karantina da oynayabileceğim simulatör tarzı oyun arıyorum. Çok zor olmayan ve sıkmayan oyun önerilerinizi bekliyorum. Hayatta kalma oyunu da iyi olur.
30 tl xbox game pass alın kayfinize bakın 1 ay sonra iptal edersiniz her oyunu deneyin test edin önerim forza horizan 4Temaslıyım babam kovid.