ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
[MENTION=279288]Piyonist[/MENTION]
Karanlıktan korksaydık uyumazdık yeğen
ReDo
Karanlıktan korksaydık uyumazdık yeğen
ReDo
Adam büyük konuştu. Abi seni evden aldırmaya geliyoruz.
Bide ReDo diye imza atmış utanmaz herif
yok tam randıman alman için akşam izlemen daha iyi olur. çok korkunç olduğunu düşünmüyorum ben ama tabi bu değişken bir şey. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Türk korku filmlerinin yanında tıransformırs kalır![]()
Bide ReDo diye imza atmış utanmaz herif![]()
Bari paranormal 3 indir o daha iyi ve ultra korkunç![]()
Bilmiyorumda eskiden Ezel diye bir dizi vardı galiba orda bir amca vardı heralde adı Remzi yeğen diyip duruyordu sana patent davası açabilir. [MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] Baba'da bana yiğen diyor. Oda açabilirVar mı piyasada böyle bir sözün sahibi,patent davası yemeyelim![]()
Mirrors veya Mirrors 2'yi izledin mi ?İzlediğim Korku Flimlerinden Hiç Korkmadım Şuana kadar bakalım bu sartı yapacakmı![]()
Mirrors veya Mirrors 2'yi izledin mi ?
Korku filmi istiyorsan musallat'ı seyret paranormal onun yanında çizgi film kalırİzlediğim Korku Flimlerinden Hiç Korkmadım Şuana kadar bakalım bu sartı yapacakmı![]()
Mussallatı Çok İzledim Korku Diye bişey yokki onda UyarlamaKorku filmi istiyorsan musallat'ı seyret paranormal onun yanında çizgi film kalır![]()
Korku diye birşey yokmu o izlediğim en korkunç filmdiMussallatı Çok İzledim Korku Diye bişey yokki onda Uyarlama![]()
zaten tıkırtılar en büyük korku sebebidirBiri karanlıktan korkmak mı dedi :S:S en ufak tıkırtıda bütün evi dolaşırım![]()