Karanlık el yine iş başında! - Foto

Bu konuyu okuyanlar

quasimodo

Müdavim
Katılım
20 Aralık 2008
Mesajlar
1,929
Reaksiyon puanı
57
Puanları
0
94195.jpg
Karanlık el yine iş başında! - Foto

Güneydoğu Anadolu'da bir çok yerde yapılan izinsiz gösterilerde olay çıktı. PKK yandaşlarının çıkardığı olaylara müdahale eden polis pek çok göstericiyi gözaltına aldı.Yazı Boyutu 10 12 14 16 İlişkili Haberler
kare_k.jpg
Dikkatlerden kaçmayan derin ilişki
fotogalleridetay_sol.png
Foto Galeri - Karanlık el yine iş başında!
fotogalleridetay_sag.png
HAKKARİ:

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Demokratik Toplum Partisi (DTP) tarafından düzenlenen mitingin ardından izinsiz gösteri ve yürüyüş yaparak polise taş ve molotof kokteyli ile saldıran gruba polis müdahale etti.

Alınan bilgiye göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Cengiz Topel Caddesinde DTP tarafından düzenlenen ve aralarında Kandil bölgesinden gelen grubun da bulunduğu bildirilen mitingin ardından bazı gruplar izinsiz gösteri ve yürüyüş yapmak istedi.

Polisin uyarısına rağmen dağılmayarak taş atan göstericilere güvenlik güçleri biber gazı ve basınçlı su ile müdahale etti. Kentin ara sokaklarına dağılan göstericilerin eylemlerinin sürdürdükleri bildirildi.

VAN:

Van'ın Akköprü, Süphan ve Doğu caddelerinde dün ve önceki gün gece düzenlenen izinsiz gösterilerde, polise taş ve molotof kokteyli atan, ev ve iş yerlerinin camlarına zarar verdikleri tespit edilen E.E, Ü.C, G.K, H.Ö, İ.A, E.K. ve C.A. dün gece Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele şubesinde gerekli ifadeleri alınan 7 kişi, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki doktor kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, gözaltına alının zanlıların 2 Aralık'ta Akköprü Mahallesinde polis aracına molotof kokteyli atılması ve aynı gün yolcu trenine ait vagonların camların kırılması olaylarına da karıştıklarını bildirdi.

ŞANLIURFA:

Şanlıurfa'da DTP'li vekillerin de katıldığı yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı, "Özgür irade, demokratik çözüm" yürüyüşü sırasında bir grup, kendilerini protesto eden grubun bulunduğu Ülkü Ocakları binasını ve çevredeki işyerlerini taşladı..

DTP tarafından olaylı başlayan mitingin bitiminde de gerginlik yaşandı. Miting ardından 30 kişilik grup, Şehitlik Kavşağı'nda slogan attı, polise taşla saldırdı. Polis de kendisine taşla saldıran gruba, copla müdahale etmeye başladı. Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı kentte, gerginlik sürüyor.

DOĞUBAYAZIT:

Ağrı'nın Dopubayazıt İlçesi'nde Demokratik Toplum Partisi (DTP) ilçe teşkilatı önünde toplanan bir grup, izinsiz yürüyüş düzenlemek istedi. İlçe merkezinde yoğun güvenlik önlemi alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gurubun yürüyüş yapmasına izin vermeyerek dağılmaları konusunda uyarı yaptı.

Polisin uyarısına rağmen terör örgütü lehine slogan atarak polise taşla saldıran grubu güvenlik güçleri, biber gazı ile müdahale ederek dağıttı. Ara sokaklara dağılan ve yola barikat kuran 20 gösterici polis tarafından gözaltına alındı. İlçedeki iş yerleri ve okullara zarar veren göstericiler nedeniyle esnaf kepenk kapattı.

CİZRE:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba polis müdahale etti. Cudi Mahallesi Dörtyol mevkisinde toplanan ve aralarında Şırnak Belediye Başkanı Ramazan Uysal ile Cizre Belediye Başkanı Aydın Budak'ın bulunduğu DTP'li grup, izinsiz gösteri yapmak istedi. Uyarılara rağmen dağılmayan gruptan bazı kişiler polise taş attı. Polis göstericilere biber gazıyla gruba müdahale etti. Göstericiler, ara sokaklara kaçtı. Gösteriler yer yer mahalle aralarında devam ediyor.
http://www.samanyoluhaber.com/h_332874_karanlik-el-yine-is-basinda!---foto.html
 

LaWa

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2009
Mesajlar
3,119
Reaksiyon puanı
47
Puanları
48
Karanlık ellere 30 yıldır birikmiş kozları versen olacağı budur.
Yazık!! bu vatan nasıl kuruldu,cennet fakat cehennemden bir türlü çıkamadık.
 

ZorhaK

Müdavim
Katılım
24 Kasım 2008
Mesajlar
10,757
Reaksiyon puanı
259
Puanları
63
Başlık yeterince açıklayıcı.Açılım tartışalarının olduğu bir dönemde açılımın sözd muhataplarının sokağa dökülmesi düğmeye basıldığının en büyük göstergesi.


Derin bir emir komuta zinciri var bence de..Hiç bir olay tesadüfen çıkmıyor.

Darbe için günlük yazan paşaların olduğu bir ülkede bu gibi oyunların dönmesine şaşırmamak gerekir.

En güzel cevabı sağduyulu Türk vatandaşı verecektir.

Millet artık herşeyin farkında(istisnalar hariç)Yemezler güzelim..
 

TazzzY

Müdavim
Emektar
Katılım
12 Kasım 2008
Mesajlar
7,353
Reaksiyon puanı
275
Puanları
83
Birileri Açılımdan rahatsız oldu ortalığı karıştırdı Eğer açılım yapılırsa Bu olaylar Tarihe gömülücek ama bundan çıkarları olan insanlar bu açılımı baltalamak için ortalığı karıştırıyor...
 

Son mesajlar

Üst