Karakterini belirle nasıl birisisin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
http://www.testler.org/test.php?test=55

Nasıl birisisin? Vırvırcı, sakin, sabırsız... Hangisi? Yuvarlanıp gidenlerden misiniz, yoksa limitsiz yaşayanlardan mı? Testi çözün karakterinizi öğrenin

ben daha yapmadım uğraşıyorum testle :happy:herkesle paylaşıyım ak koyun kara koyun çıksın ortaya istedim:happy:te hayde gel görelim
neyse çok uzattım buyrun efendim teste:happy:

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
"Hayatınızda her ne olursa olsun (Utanç verici bir olay veya hayal kırıklığı), kendinizi kolay kolay koy vermiyorsunuz. Her şeyde pozitif bir yan bulup, olaylara çözüm arıyorsunuz. Ama bunu o kadar abartmışsınız ki, sırf kimsenin keyfi kaçmasın diye, mutluyum numarası yapıyorsunuz. Kendinizi kötü hissediyorsanız hemen en yakın arkadaşınıza içinizi dökün. İçinizdekileri dışarı yansıtmak sizi rahatlatacak artı, ilişkileriniz yüzeysellikten çıkıp derin boyutlar kazanacaktır. "

Ehh az çok tutuyo :D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
"Hayatınızda her ne olursa olsun (Utanç verici bir olay veya hayal kırıklığı), kendinizi kolay kolay koy vermiyorsunuz. Her şeyde pozitif bir yan bulup, olaylara çözüm arıyorsunuz. Ama bunu o kadar abartmışsınız ki, sırf kimsenin keyfi kaçmasın diye, mutluyum numarası yapıyorsunuz. Kendinizi kötü hissediyorsanız hemen en yakın arkadaşınıza içinizi dökün. İçinizdekileri dışarı yansıtmak sizi rahatlatacak artı, ilişkileriniz yüzeysellikten çıkıp derin boyutlar kazanacaktır. "

Ehh az çok tutuyo :D

:innocent: aynı sonucu bana da çıkardı...
Ehh az çok tutuyo :mrgreen:

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kızlar ne kadar sever böyle saçma şeyleri hangi soruya hangi cevabın ne sonuç çıkaracağını bildiğini halde bile bile bile tekrar tekrar cevaplayıp kişlik çıkarmya çalışır !!!

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kesin bi sonuc verio mu acaba.

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Herkese aynı şeyi söylüyo heralde :D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
"Birincisi, sizin gibilere "Patavatsız" derler. Aklınızdan her geçeni söyleyerek arkadaşlarınızın kalbini kırıyorsunuz. Biraz şu sivri dilinizi tutmayı öğrenin. Size bunun için iyi bir yöntem verelim: Öncelikle bir adet kavanoza ve bolca paraya ihtiyacınız olacak. Ağzınızdan her kötü söz çıktığında bu kavanoza 10 lira atacaksınız. Ne kadar sıklıkta patavatsızlık ettiğinizi kendiniz göreceksiniz. İkincisi, çok karamsarsınız, hatta doğduğunuza pişmansınız. Hayattan zevk almaya bakın ve yeniliklere açık olun. Bu arada kumbarada biriken paralarla kırdığınız kalplere yemek ısmarlayabilirsiniz!"

Hahaha:D

aayyssee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatınızda her ne olursa olsun (Utanç verici bir olay veya hayal kırıklığı), kendinizi kolay kolay koy vermiyorsunuz. Her şeyde pozitif bir yan bulup, olaylara çözüm arıyorsunuz. Ama bunu o kadar abartmışsınız ki, sırf kimsenin keyfi kaçmasın diye, mutluyum numarası yapıyorsunuz. Kendinizi kötü hissediyorsanız hemen en yakın arkadaşınıza içinizi dökün. İçinizdekileri dışarı yansıtmak sizi rahatlatacak artı, ilişkileriniz yüzeysellikten çıkıp derin boyutlar kazanacaktır

ne tesadüf bana da bunu çıkardıı:D