http://www.youtube.com/watch?v=p0Km9wWdFy0
tamamen yerli tamamen ankaralı tamamen rocker
tamamen yerli tamamen ankaralı tamamen rocker
video mu yasak şarkımı yasak anlamadım.herkez açık paylaşıyor@cipro06 video paylaşmak yasak şarkı ve sanatçı ismi yazıp linki yazıya eklerseniz sıkıntı olmaz.
video ve muzik paylaşmak yasak değil fakat videoyu sdn ye eklerseniz yasak şu şekilde yapmanız lazımvideo mu yasak şarkımı yasak anlamadım.herkez açık paylaşıyor
anladım fakat forumdaki videoların alayı bu şekilde bi bakarsanız anlarsınız.örneğin iğrenç kız videosuvideo ve muzik paylaşmak yasak değil fakat videoyu sdn ye eklerseniz yasak şu şekilde yapmanız lazım
Karakedi - Yamuk Prenses ve Kedi Cüceler
bu paylaşmış olduğunuz müzik gurubuna girdiği için sıkıntı yaratıyormuş örn. sitenin kapatıılma durumu olmuştu hatırlarsanız onun için sıkıntı yaratıyormuş ben uyarı almıştımanladım fakat forumdaki videoların alayı bu şekilde bi bakarsanız anlarsınız.örneğin iğrenç kız videosu
yetkiliye soralım video müzikte sıkıntı varmı diye sağlam olsunbu paylaşmış olduğunuz müzik gurubuna girdiği için sıkıntı yaratıyormuş örn. sitenin kapatıılma durumu olmuştu hatırlarsanız onun için sıkıntı yaratıyormuş ben uyarı almıştımbildirmek istedim sadece muziklerin videolarını kliplerini foruma eklemek yasak bahsettiğim gibi yaparsanız sıkıntı yok
![]()
beni bir kaç kez uyardılar duruyorsa modun yazdığı mesajı ekleyeyim buraya
anladım bende muhabbetin kıyısından birşeyler gördüm ama sonradan tehlike geçti gibisinden tekrar duruldu yine aynı devam etti milletbeni bir kaç kez uyardılar duruyorsa modun yazdığı mesajı ekleyeyim buraya![]()
müzik videosu için geçerli galiba sadece yada yerli yabancı farkediyor muSadece link ekliyoruz arkadaşlar.
şimdi ben direk yazı yazsam şahsen ben bakmıyorum linki açıpta çok çarpıcıysa bakıyorum.çekiciliği kayboluyor
müzik videosu için geçerli galiba sadece yada yerli yabancı farkediyor mu
ayrıca şu an müdahale edemiyorum düzeltme işlemi yok