Kara kedi

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=162316]cipro06[/MENTION] video paylaşmak yasak şarkı ve sanatçı ismi yazıp linki yazıya eklerseniz sıkıntı olmaz.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
anladım fakat forumdaki videoların alayı bu şekilde bi bakarsanız anlarsınız.örneğin iğrenç kız videosu
bu paylaşmış olduğunuz müzik gurubuna girdiği için sıkıntı yaratıyormuş örn. sitenin kapatıılma durumu olmuştu hatırlarsanız onun için sıkıntı yaratıyormuş ben uyarı almıştım :) bildirmek istedim sadece muziklerin videolarını kliplerini foruma eklemek yasak bahsettiğim gibi yaparsanız sıkıntı yok :)

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bu paylaşmış olduğunuz müzik gurubuna girdiği için sıkıntı yaratıyormuş örn. sitenin kapatıılma durumu olmuştu hatırlarsanız onun için sıkıntı yaratıyormuş ben uyarı almıştım :) bildirmek istedim sadece muziklerin videolarını kliplerini foruma eklemek yasak bahsettiğim gibi yaparsanız sıkıntı yok :)
yetkiliye soralım video müzikte sıkıntı varmı diye sağlam olsun
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] [MENTION=47620]spybot[/MENTION]

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Sadece link ekliyoruz arkadaşlar.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
şimdi ben direk yazı yazsam şahsen ben bakmıyorum linki açıpta çok çarpıcıysa bakıyorum.çekiciliği kayboluyor

Sadece link ekliyoruz arkadaşlar.
müzik videosu için geçerli galiba sadece yada yerli yabancı farkediyor mu

ayrıca şu an müdahale edemiyorum düzeltme işlemi yok

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
şimdi ben direk yazı yazsam şahsen ben bakmıyorum linki açıpta çok çarpıcıysa bakıyorum.çekiciliği kayboluyor

müzik videosu için geçerli galiba sadece yada yerli yabancı farkediyor mu

ayrıca şu an müdahale edemiyorum düzeltme işlemi yok

Müzik içeren bütün içerikleri bu şeklde veriyoruz arkadaşlar.