IrReSoluTe
Öğrenci
Merhabalar, bir sorum olacaktı. Yurt dışında kara cuma dedikleri günde teknoloji marketlerinde falan büyük indirimler oluyormuş. Aynı şey Türkiyede de oluyor mu? Eğer oluyorsa indirim miktarları ortalama % kaç?
11 inde olacak herhalde. Ben oluyor diye biliyorum ama büyük zincir mağazalarında.
Hepsiburada gibi sitelerde bazen gece vakti KDV İndirimi oluyordu. Fiyat düşüklüğü ise alacağın şeye göre değişiyor.Merhabalar, bir sorum olacaktı. Yurt dışında kara cuma dedikleri günde teknoloji marketlerinde falan büyük indirimler oluyormuş. Aynı şey Türkiyede de oluyor mu? Eğer oluyorsa indirim miktarları ortalama % kaç?
Hepsiburada gibi sitelerde bazen gece vakti KDV İndirimi oluyordu. Fiyat düşüklüğü ise alacağın şeye göre değişiyor.
İndirim oluyor diye biliyorum. Özellikle de Steam, Origin gibi oyun platformlarında bu tür indirim günleri oluyor.Merhabalar, bir sorum olacaktı. Yurt dışında kara cuma dedikleri günde teknoloji marketlerinde falan büyük indirimler oluyormuş. Aynı şey Türkiyede de oluyor mu? Eğer oluyorsa indirim miktarları ortalama % kaç?
İndirim oluyor diye biliyorum. Özellikle de Steam, Origin gibi oyun platformlarında bu tür indirim günleri oluyor.