Soru Kar Ve Maliyet Hesaplama

burak'S

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
17
Merhaba ben amazon'da satış yapıyorum fakat kar ve maliyeti hesaplamak biraz zahmetli oluyor şimdi ben ürünü tedarik ettiğim siteden aldığım fiyatı kargoya ödediğim ücreti yazıcam ve bana karşısında karımı hesaplicak bir yazılım uygulama tarzı bişey istiyorum excel diyebilirsiniz ama excel hoşuma gitmiyor kullanmak istemiyorum öyle bir uygulama varmı yoska da ben böyle birşey uygulama yazabilirmiyim nasıl yazarım aydınlatırsanız çok sevinirim

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,940
C# programalama dili kullanarak yazabilirsiniz.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Bunun kafandan hesaplayamıyorsan ticarette zarar edersin. Çünkü çok basit bir hesap.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
C# gayet basit ve dediğiniz işleri yapabileceğiniz bir dil. Youtube'da çok güzel kurslar var özellikle Murat Yücedağ gibi eğitmenlerden öğrenirseniz ciddi projeler yapabilirsiniz.

Bunun kafandan hesaplayamıyorsan ticarette zarar edersin. Çünkü çok basit bir hesap.
Eski nesil biriyse evet zarar eder. Ancak teknoloji ve yapay zeka bu kadar gelişmişken kafadan kâr zarar hesaplayamıyor diye zarar edecek kimse yoktur. Varsa da sorun ticari zekasındadır sayısal zekasında değil.

nino35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kodsuz çözümler var. Airtable, retool gibi