Kapattığım uygulama aynı yerden geri yüklüyor

umuttubaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar demek istediğim mesela safariden sdn ye girdim sonra uygulamayı hem kapattım hem arka plandan kapattım yeniden girdiğimde yine sdn yi açıyor. Veya ayarlarda hücresel veriyi açtım arka plandan ayarları kapattım geri ayarlara girdiğimde yine hücresel veri açılıyor. Bu özelliği kapatma şansım varmı. 6s

umuttubaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederimde yanlış anlamışsınız. Mesela bilgisayarda internette faceye girdiniz diyelimki chrome dan girdiniz çarpıya bastınız uygulamayı kapattınız. Sonra yeniden girdiğinizde yine size en son kaldığınız yer yani faceden devam ediyor. Direk google yi açmıyor. Aynı şekilde telefonda da diyelim safariden facebooka girdim sonra home toşuna iki tık yaparak uygulamayıda kapattım. Sonra yine safariye girdiğimde facebooku açıyor. Demek istediğim bu. Sanırım derdimi tam anlatamıyorum :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Yokmu yardım edicek
ana ekran tuşuna iki defa tık tık yap uygulamaları kapat öyle gir
Teşekkür ederimde yanlış anlamışsınız. Mesela bilgisayarda internette faceye girdiniz diyelimki chrome dan girdiniz çarpıya bastınız uygulamayı kapattınız. Sonra yeniden girdiğinizde yine size en son kaldığınız yer yani faceden devam ediyor. Direk google yi açmıyor. Aynı şekilde telefonda da diyelim safariden facebooka girdim sonra home toşuna iki tık yaparak uygulamayıda kapattım. Sonra yine safariye girdiğimde facebooku açıyor. Demek istediğim bu. Sanırım derdimi tam anlatamıyorum :)
o hepsinde öyle sekmeyi kapatacaksınız bunun için çıkmadan