Kaynak vermediği için..! Gerçi hiç uyarılmadı ammaJumb0 dedi ki:Neden banlandı kiii??? :}ne güzel paylaşımları vardı son günlerde 3 gün boyunca seni çok özliycezz alicia (A)
jZCaglar dedi ki:Kaynak vermediği için..! Gerçi hiç uyarılmadı ammaJumb0 dedi ki:Neden banlandı kiii??? :}ne güzel paylaşımları vardı son günlerde 3 gün boyunca seni çok özliycezz alicia (A)sDn de bi eksiklik var
![]()
![]()
emelden dedi ki:Hımm evet alicia hareket katiyordu sanki foruma özellikle sabahın 4'ünde çılgınca konular geliyor aklına.Küsüp gitmezse gelir yeniden inşallah.
Mr.Fastfinger dedi ki:emelden dedi ki:Hımm evet alicia hareket katiyordu sanki foruma özellikle sabahın 4'ünde çılgınca konular geliyor aklına.Küsüp gitmezse gelir yeniden inşallah.
Biraz kırgın ama gelecek SDN Magazin ve Komik Fotolar'a yoksa kim konu açacak.Bende aynen bunu söyledim 2 gün daha sabredecek sadece![]()
Jojoba dedi ki:2 gün yazıo ama 3-4 günden önce gelemez vaktinde açılan ban görmedim sayılır...
değiştirin aleti yağlayın bakım yapınpesimist dedi ki:Jojoba dedi ki:2 gün yazıo ama 3-4 günden önce gelemez vaktinde açılan ban görmedim sayılır...
Elle yapmıyoruz o işi.. Alet kendi hesaplıyo![]()
yanlış yazmıslar onupesimist dedi ki:Jojoba dedi ki:2 gün yazıo ama 3-4 günden önce gelemez vaktinde açılan ban görmedim sayılır...
Elle yapmıyoruz o işi.. Alet kendi hesaplıyo![]()