Kanalımın başarılı olması için ne yapmalıyım?

Barthélemy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Herkese merhaba, yakın zamanda yeni bir Youtube kanalı açtım. Daha önceden Youtube konusunda tecrübem var ancak bu kanalım henüz yeni. Varsa kısa veya uzun vadede kanalı büyütmek için fikirlerinizi bekliyorum. Aklınıza video önerisi gelirse de çok güzel olur. Her türlü eleştiriye de açığım. Şimdiden teşekkürler.

Kanalım: Forza Kerem

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
Herkese merhaba, yakın zamanda yeni bir Youtube kanalı açtım. Daha önceden Youtube konusunda tecrübem var ancak bu kanalım henüz yeni. Varsa kısa veya uzun vadede kanalı büyütmek için fikirlerinizi bekliyorum. Aklınıza video önerisi gelirse de çok güzel olur. Her türlü eleştiriye de açığım. Şimdiden teşekkürler.

Kanalım: Forza Kerem
Yas kaç futbol oyunlarıyla ilgileniyor san yaz bana bi özelden

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Forumlarda genel olarak karşılaşılan sorunların çözümleri olabilir, eğer uğraşmak isteseydim ben kesinlikle detaylı olarak format atma videosu ceker ve bunu internete yüklerdim açık konuşmak gerekirse.

Barthélemy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Belirtmeyi unutmuşum sanırım. Kanal tamamen futbol ile alakalı olacak. FIFA'dan transfer haberlerine her şeyi yapmayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumlarda genel olarak karşılaşılan sorunların çözümleri olabilir, eğer uğraşmak isteseydim ben kesinlikle detaylı olarak format atma videosu ceker ve bunu internete yüklerdim açık konuşmak gerekirse.
Fikir için teşekkür ederim. Bunu diğer Youtube kanalımda yapacağım. USB Live vs. gibi konuları çekiyorum zaten.

Yas kaç futbol oyunlarıyla ilgileniyor san yaz bana bi özelden
FIFA ve PES oynuyorum. Şu an ağırlıklı olarak FIFA ama.

Up yazayım bari de gerçekten fikirlere ihtiyacım var çünkü.

up

Son düzenleme: