Futbol Hakkında Yeni Youtube Kanalım

Barthélemy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Herkese selamlar, iyi forumlar millet! Uzun zamandır aklımda benim için yeni bir tutku olmuş futbol hakkında kanal açmak vardı. Malum durumlar da olunca evdeki vakti değerlendirmek istedim ve yeni bir kanal açtım. Bugün ilk videomu attım ve sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca kesinlikle sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. Her türlü eleştirilerinize de açığım. Video fikri vs. aklınıza ne gelirse söylerseniz çok mutlu olurum.

Videom:

Ek olarak da isim hakkında yorumlarınızı bekliyorum :) Küçüklüğümden beri en sevdiğim yabancı takım olan AC Milan'ı kanalıma entegre etmeden olmazdı :D

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Güzel olmuş, hayırlı olsun. Futbolcuların attığı golleri videoda gösterirsen bilgileri de üzerinde olursa izlenilebilirliği artabilir. Ayrıca spor uygulaması olan Vole isimli uygulamayı da tavsiye ederim, orada kendini gösterip fikir sahibi olabilirsin.

Barthélemy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Güzel olmuş, hayırlı olsun. Futbolcuların attığı golleri videoda gösterirsen bilgileri de üzerinde olursa izlenilebilirliği artabilir. Ayrıca spor uygulaması olan Vole isimli uygulamayı da tavsiye ederim, orada kendini gösterip fikir sahibi olabilirsin.
Çok teşekkür ederim. Desteklersen çok sevinirim. Tavsiyelerini kesinlikle dikkate alacağım.

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Bu forumdakiler Çoğunluk inter ve juventusu tutar..milan işi sakat olmuş...genede başarılar dilerim!!!! Ben roma yı tutsam üzülürmüsün ???? :D :D:D:D:D

Barthélemy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bu forumdakiler Çoğunluk inter ve juventusu tutar..milan işi sakat olmuş...genede başarılar dilerim!!!! Ben roma yı tutsam üzülürmüsün ???? :D :D:D:D:D
:D :D üzülmem aksine rekabet olur, hoş sohbet olur, sevinirim bile :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam merhaba video güzel olmuş. Siyah arka plan yerine rastgele o futbolcunun attığı golleri, çalımları vb. koyabilirsiniz. Videonun izlenebilirliği artar. Bu sayede video süresini de uzatıp 10 dakikaya tamamlayabilirsiniz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Desteklerinizi bekliyorum :D

Barthélemy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
20 YouTube hesabım emrinize amade :)
Bu aradai futbolcunun bilgilerinden sonra attığı golleri koyma fikri şimdi bana daha cazip geldi.
Sevindirici haber için teşekkür ederim :D Görüntü konusunda telif vs. var mıdır hiç bilmiyorum. Ya da yoksa nereden bulabilirim temiz görüntüler.

Tamamen isteklere yönelik oluşturmak istiyorum videoları o yüzden bakan herkes yorum atabilirse sevinirim millet. Şimdiden teşekkür ederim :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Oyuncuların gollerini koyaydın diyecektim herkes yazmış sanırım. :D

20 YouTube hesabım emrinize amade :)
Bu aradai futbolcunun bilgilerinden sonra attığı golleri koyma fikri şimdi bana daha cazip geldi.
Reis can çekişiyorum bana da el atsana. :D :D Tek isteğim bütün videoları arka planda sessiz oynatıp izlenme süresi kastırman.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Gol konusunda alabileceğim bir kaynak var mıdır bildiğin?
Creative commons atıf lisansına sahip olanlarda atıf vererek kullanabiliyorsun diye biliyorum.

Şöyle bir durum var bir sürü youtube kanalı var futbolla ilgili deli gibi maç görüntüsü paylaşıyor adamlar reklamlar da açık. Onların durumunu araştır.

Barthélemy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bir de video fikriniz varsa millet tadından yenmez