MOBİL KRALI
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 65
Kanalımın abone sayısını yükseltme taktikleri nelerdir?
Kanalım: MOBİL KRALLIĞI
Pek bir taktik yok enes batur videolarının altına ''Abone olana abone olunur'' yaz bu da işe yarayabilir.Kanalımın abone sayısını yükseltme taktikleri nelerdir?
İyi bir başlangıç.Kanalı yeni açtım bir gün içinde 11 abone iyimi sizce?
Yaşın kaç bilmiyorum ama arkadaşlarının yaşına uygunsa çektiğin videolar, çevren genişse ve seviliyorsan wp den bi toplu mesaj at. Paylaşa paylaşa bi 500 görürsün herhalde. Öyle de yayılır.Kanalı yeni açtım bir gün içinde 11 abone iyimi sizce?
başkalarının içeriğini çal öyle yapanlar hep yükseliyorKanalımın abone sayısını yükseltme taktikleri nelerdir?
Bununla ilgili bir konu açtım ama telif yiyeceğimi söylediler.başkalarının içeriğini çal öyle yapanlar hep yükseliyor
TREND neyse onla ilgili video hazırla bide
oyunlardaki gibi yap mesela TTNET = TTNOT gibi bise yapBununla ilgili bir konu açtım ama telif yiyeceğimi söylediler.
Hocam biraz daha açabilir misiniz.oyunlardaki gibi yap mesela TTNET = TTNOT gibi bise yap
Dikkat etmeye çalışıcam.Hocam Google da ki Legal olmayan abone sitelerine kayıt olma çünkü direk kanalının kontrolünü o siteye veriyorsun senin kanalından binlerce kişiyi beğeniyor abone oluyor adına yorum yazılıyor aman dikkat et.
Peki böyle yaparsam telif yermiyim.ismini ucundan değistir veya içeriği
Teşekkürler.hayır olsa oyun kalmazdı hem
bir oyunda micrsoft office yerine microsoft boss kullandılar telif yemedi
Hocam mesela Reynmen Leyla yazacağını Leila die bir şarkı çıkarmış işte bu yüzden insanları o müziğe çekiyor.Hocam biraz daha açabilir misiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dikkat etmeye çalışıcam.
Teşekkürler.bot at buda bir çözüm
kesinlikle KALİTELİ İÇERİKle. ve SM hesaplarından destekleKanalımın abone sayısını yükseltme taktikleri nelerdir?
Hocam bot atmak için kanal bilgilerini alıyorlar yani senin her iş düzgün para kazanman açık para kazanıyorsun birden hesabın ismini cismini değiştirip çalıyorlar ve sen aynen böyle oluyorsun ?bot at buda bir çözüm
?hatta bi ara cinli ev filan trend di ne simdi cinler afk mı
Abi Çin'e gerek yok gece video çek sen video çekerken cama arkadaşın vursun tamam ?hatta bi ara cinli ev filan trend di ne simdi cinler afk mı
Hocam yani diyosunuzki Sonuç olarak sana negatif döner.Hocam bot atmak için kanal bilgilerini alıyorlar yani senin her iş düzgün para kazanman açık para kazanıyor birden hesabın ismini cismini değiştirip çalıyorlar ve sen aynen böyle oluyorsun ?
bir video fikri cin çağır teamınle gelsin 100 cin nerfleri kapın tarayın cinleriAbi Çin'e gerek yok gece video çek sen video çekerken cama arkadaşın vursun tamam ?
Aynen hocam düşünsene kanalının adı cismi değişmiş 1000 abone plaketi başkasına gitmiş.Hocam yani diyosunuzki Sonuç olarak sana negatif döner.
Bu güzeldi işte???bir video fikri cin çağır teamınle gelsin 100 cin nerfleri kapın tarayın cinleri