Soru Kanal D web sitesi tablet şarjı çok tüketiyor ve uygulaması desen neredeyse çok zor çalışıyor uygulamada kendine hayri yok zaten

eyuporhan72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar bir dizi izliyorum da birkaç bölümünü kaçırdım kanal D nin uygulaması zaten çalışmıyor zaten üstüste hatalar veriyor web sitesi de desen zaten hem çok zor çalışıyor hem de cihazı satıp şarjını çokmıyor ben ne yapabilirim bir yol var mı tabletin şarjını çok yiyor gerçekten yani hem çok kısıtlıyor hem çok yiyor neredeyse patlayacak durumda acil bana bir uygulama veya bir web sitesi önerin ama kanaldenin kendi resmi uygulaması veya bir resmi web sitesi olmasın lütfen hatalı yazım için özür dilerim Ama ben de kafayı yiyecem yani

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,306
Sitesinde bulunan bize ulaşın tarzı yerden sorununu mail olarak anlatabilirsin. Ayrıca AppStore'da şikayette bulunabilirsin. Bu arada diziler Kanal D'nin Youtube kanalına da yükleniyor diye biliyorum, orayı da kontrol edebilirsin.

NOT: Bir sonraki mesajlarında en azından noktalama işaretlerine özen gösterirsen sevinirim.

eyuporhan72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ya hepsi herkese App Store'dan şikayette bulunuyor uygulamada ama değişen hiçbir şey olmuyor. Benim telefon numaram olmadığı için iletişime Geçemiyorum e-postadan da cevap vereceklerini düşünmüyorum. Başka bir izleme yolu yok mu yani ben televizyonda kaçırdım zaten.Sitesinde bulunan bize ulaşın tarzı yerden sorununu mail olarak anlatabilirsin. Ayrıca AppStore'da şikayette bulunabilirsin. Bu arada diziler Kanal D'nin Youtube kanalına da yükleniyor diye biliyorum, orayı da kontrol edebilirsin.

NOT: Bir sonraki mesajlarında en azından noktalama işaretlerine özen gösterirsen sevinirim.