Kanal D de satılıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yorumları okuyorumda gülüyorum aydın doğanın ne gibi bi tersosunu gördünüz acaba kurtuluyorz falan filan vs. gibi yazılar yazmışsınız

Reaksiyon puanı
10,327
bu mansimov denen adam gorbaçov sonrası rusya döneminin yeni zenginlerinden... oligarklardan yani...
bu bahsettiğim dönemin bütün zenginleri yani oligarklarının alayının müşterek bir yanları var, hemen hepsinin yahudi olmasıdır.

putin bunlara büyük operasyonlar düzenledi, yakaladığını tıktı içeri, biraz erken uyananlarsa amerikaya veya kendilerine yakın buldukları ülkelere kaçtılar. bi düşünün hele bir insan niye doğup büyüdüğü toprakları terkeder? hemi de o kadar servetiyle beraber? tamam, yatırım yapabilir, bazı ticari operasyonlara girebilir, para kazanacağı sahalarda faaliyet yürütür de, adam postunu tamamen serdi be! yahu koçlar, sabancılarla yarışacak adam nerdeyse. iyi de o adamlar 70-80 yılda kazandılar o serveti. bu işten midem bulanmaya başladı vesselam.

sevmedim bu adamı, gözüm hiç tutmadı. günahım kadar sevmediğim aydın doğana razıyım ben.

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
D-Medya çöküşte :) zaten ilk hamleyi zeki adam Okan yapmıştı kanalı terk ederek...

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
haber yalan ntvde aydın doğan konustu satış falan olmıyacak dedi bu akşam haberlerinde