(Kampanya) Wise Disk Cleaner Pro ve Wise Registry Cleaner Pro

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15

Wise Disk Cleaner Pro ve Wise Registry Cleaner Pro ile PC’nizin performansını en üst düzeyde tutabilirsiniz . Bu promosyon, bugünden itibaren 30 Eylül 2011 tarihine kadar geçerlidir.Bu değerli 2 programı kaçırmayın

Wise Registry Cleaner Pro

Wise Registry Cleaner, Professional sistem optimizasyon ile PC’nizin performansını artırmak için tasarlanmıştır.
- Gereksiz dosyaları temizler
- Disk Defrag ve Optimizasyon
- Parçalı dosyaları siler
- Sabit disk ve çıkarılabilir diskleri kalıcı olarak siler
- MS Excel olarak çıktı verir
- Silinmiş dosyaları (NTFS) kurtarır

——————————————-
Wise Disk Cleaner
Wise Disk Cleaner Free versiyonunun geliştirilmişidir ekstra Veri Kurtarma ve Disk bakım fonksiyonları vardır. Wise Disk Cleaner Pro, hızlı ve güvenli bir önemsiz dosya temizleyicisidir. Gelişmiş tarama motoru ile, güvenli ve hızlı bir şekilde gereksiz dosyaları bulur. Geçici ve gereksiz dosyaları silerek, kullanılabilir disk alanını arttırır ve sistem performansını geliştirir.
- Kayıtları derinlemesine temizler.
- Kayıt Defteri Yedekleme ve Kayıt Defterini geri Yükler
- Registry Defrag (birleştirir)
- Birkaç tıklama ile bilgisayarınızın en iyi duruma getirir
- Başlangıç ​​Öğelerini yönetmenizi sağlar
- MS Excel formatlı çıktı verir

Buradan ulaşılan kampanya sayfasında gerekli yerleri doldurup okeyleyin açılan sayfadan her 2 programıda indirebilirsiniz.
Snap_1_00112-300x164.png

Microsoft Windows 7 (32bit, 64bit), Windows Vista (32bit, 64bit), Windows 2008 Server, Windows XP (32-bit and 64-bit), Windows 2000, Windows2003, Windows NT/Me/98

Kaynak

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Program için teşekkür ederim fakat bu tür programların Pro sürümü çokça derinlemesine kayıt defterine girdiği için senin bile adını ve işlevini bilmediğin bir Kayıt Anahtarını bozar yada siler sonra da PCnin açılamamasına veya açılsa dahi sürekli hata vermesine neden olabilir.

Böyle programların ücretsiz sürümünün kullanılmasını ve normal bir tarama yapılması taraftarıyım. Ağzım yandığı için sizin yoğurdu bile üfleyerek yemenizi istiyorum.

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
advanced system care herpsine bedel.5 beta sürümü indirilmeye sunuldu.ben 5 senedir ASC kullanıyorum.5 senedir format atmadım.diğer yazılımların çocuğun yaptığını systemcare daha da iyi şekilde yapıyor.karar sizin.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ben şahsen bu programları daha öncede kullandım vede tavsiye ediyorum... Başarılı programlar...