[Kampanya] Wise Care 365 PRO Lisans Yükseltmeli 6 ay

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
365-150.png

An itibarı ile 4545 key mevcut. Lisans satın almış gibi sürüm yükseltebiliyorsunuz. Kampanyadan yararlanmak için burayı tıklayın.

Herkese iyi bayramlar..

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu tarz programları da hep ücretsiz vermeye başladılar...:wink:

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hacım sence gerekli mi bu programlar. ccleaner, advanced sc. bu vs. vs. sence hangisi faydalı hangisi de sisteme lazım olanları da silip format atmak zorunda bırakan cinslerdir :)

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yaptıkları gerçekten iyi, kötü diyemem.Bazen farkı hissedebiliyorum.Bu Advanced,CCleaner gibi programların ciddi bir şekilde zarar verebilecek sorunu olduğunu da düşünmüyorum.Ama hepsine güvenmek de ayrı bir mesele olabiliyor.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
CCleaner CCEnhancer eklentisi ile kullanılırsa piyasadaki ücretli en iyi temizlik progrmlarından daha iyi bir temizlik yapıyor. ASC kullanmıştım ama sisteme hasar verdi format atmak zorunda kalmıştım.

Slimware Cleaner ve JetClean de çok iyi ücretsiz temizleme programlarıdır.

Jet Clean 1.5 Video İncelemem

[video=youtube;0tTeUEUQKz0]http://www.youtube.com/watch?v=0tTeUEUQKz0[/video]

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İçerisindeki Sistemi bozabilecek araçları kullanmayın sizde. Mesela registry Cleaner veya sistem ayarlama gibi. Neyi kullanabilirsiniz. Dosya temizlemeyi. Sistem zayıflatmayı şifre üretici vs.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Wise'nin bir ara fanatiğiydim ama artık hiç birini kullanmıyorum ve pc daha hızlı :P