[Kampanya] Trend Micro Titanium AntiVirus 2012 [1 yıl Bedava]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPARS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir çok antivirüs test şirketinin testlerinide bakabilirsin.maalesef hiç bir yerde standartın üzerine çıkamıyor.ben 2011 sürümünü kullanmıştım.maalesef mse programıyla yarışabiliyordu ancak.bir çok zararlıyı kaçırıyordu.
Standarta göre biraz fazla tespit oranı var trendmicro'nun ve bahsedilenden çok daha kaliteli bknz;
578841_449692631718214_493926511_n.jpg

Ayrıca kişisel deneyim olarak arkadaşımın pc'sine hayat verdi trojan kaynıyodu ve kurdum davranışsal tabanlı motoru çok iyi ve silme olayında da gerçekten üstüne düşeni yapıyor yanlış tespitte bulunmuşsunuz hafif önyargı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar vermiş olunan linkten trend mikro antivirusu kampanya başlangıç tarihinden yükledim ve ücretsi kullanmaya başladım ancak son kontrol ettiğimde kredi kartı ekstremden 102 tl civarında trend micro kesintisi gördüm. Anlamadığım nokta verdiğim tüm bilgiler email haricinde yanlış bilgilerdi. Bu nerden çıktı nasıl buldular da kestiler hala anlamış değilim, herhangi bir alımda yapmadım. Yardımcı olursanız sevinirim...

bykars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu kampanyanın başlangıç tarihinde belirtilen programı bizim müdür yardımcısının bilgisayarına yükledim. Kampanyaya katılırken e posta haricinde diğer tüm bilgiler doğru bilgiler değildi velhasıl bu akşam bizim müdür yardımcısı ki kendisi yaşlı biri hocam dedi benim hesaptan trend micro adına 102 tl civarında bir kesinti olmuş dedi. Bende tabiki olamaz hocam yüklediğimiz program kampanya dahilinde ve bedava bir programdır dedim.Kendisine yine trend microdan mail geldiğini felan söyledi.
Birinci sorum trend micro nasıl oluyorda hesap ve kredi kartı bilgilerine erişebiliyor ?
İkincisi hadi erişti onay olmadan nasıl kesinti yapabiliyor?
Belkide yanlışlıkla onaylamıştır gelen mailleri diyeceğim de hesap veya kredi kartı bilgilerini de mi yanlışlıkla girdi o konuda hala aklımda soru işareti var:D
Kaş yapayım derken göz mü çıkardık diye kendi kendime sorun ettim, bakalım mail attım trend microya ne cevap gelecek yarın birde telefonla arayacağım
Bu konuda böyle sorun yaşayanlar oldu mu veya olmadıysa da bana ne yapabileceğim konusunda yardımcı olur musunuz?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşlar bu kampanyanın başlangıç tarihinde belirtilen programı bizim müdür yardımcısının bilgisayarına yükledim. Kampanyaya katılırken e posta haricinde diğer tüm bilgiler doğru bilgiler değildi velhasıl bu akşam bizim müdür yardımcısı ki kendisi yaşlı biri hocam dedi benim hesaptan trend micro adına 102 tl civarında bir kesinti olmuş dedi. Bende tabiki olamaz hocam yüklediğimiz program kampanya dahilinde ve bedava bir programdır dedim.Kendisine yine trend microdan mail geldiğini felan söyledi.
Birinci sorum trend micro nasıl oluyorda hesap ve kredi kartı bilgilerine erişebiliyor ?
İkincisi hadi erişti onay olmadan nasıl kesinti yapabiliyor?
Belkide yanlışlıkla onaylamıştır gelen mailleri diyeceğim de hesap veya kredi kartı bilgilerini de mi yanlışlıkla girdi o konuda hala aklımda soru işareti var:D
Kaş yapayım derken göz mü çıkardık diye kendi kendime sorun ettim, bakalım mail attım trend microya ne cevap gelecek yarın birde telefonla arayacağım
Bu konuda böyle sorun yaşayanlar oldu mu veya olmadıysa da bana ne yapabileceğim konusunda yardımcı olur musunuz?
O kadarda değil abartmayın.. Adı duyulmuş bi güvenlik firması Trend Micro..

bykars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten belirttim mesajımda da... Büyük bir ihtimal yanlışlık var ya kendisi maildeki linki takip ederek gerekli bilgileri verdi yada farklı bir firmanın kini trend micro olarak algıladı. Yarın ekstreyi görünce netleşecek herşey...

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende yeni bir şey vardım hortlak konu kaçın :)