[Sona erdi] [Kampanya] 1 Yıllık Trend Micro Titanium İnternet Security 2011 Türkçe

Reaksiyon puanı
4
trend.png

Trend-Micro-Titanium-arayüz.jpg

detailed-security-reports.jpg

kampanya linki:http://www.comss.info/page.php?al=Titanium_Internet_Security_2011_free_1 year
B
uradanda indirebilirsiniz.77.4 MB

KURULUM AŞAMASINDA DENEME SÜRÜMÜNÜ İŞARETLEYİNİZ.

Lisans gömülü geliyor galiba.deneyen arkadaslar konu altına yorum yaparsa iyi olur.norton da oldugu gibi seriali alıp baska bi bilgisayarda kullanılabilirmi bilmiyorum denemedim.

Kaynak

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Türkçe mi acaba? kampanya sayfası rusça senin resimler yarı Türk yarı ingiliz:)

unutmuşum; teşekkürler ederim. Testleri bi inceleyip ona göre kullanabilirim.

Reaksiyon puanı
4
Türkçe mi acaba? kampanya sayfası rusça senin resimler yarı Türk yarı ingiliz:)

unutmuşum; teşekkürler ederim. Testleri bi inceleyip ona göre kullanabilirim.

türkçe o resimleri sagdan soldan buldum yazılımı tanıtmak için.

---------- Post added at 14:21 ---------- Previous post was at 14:19 ----------

deneyen varmı dosya arşiv şeklinde indiriliyor.progranmı kurduktan sonra serialini alma gibi birsey oluyormu programda nortonda oldugu gibi.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
nys saol kardeşim zaten vazcaydım, çok altlarda kalan bir AV imiş. Zaten yıllık kampanyalarıda hep bunlar yapıyorlar doğal olarak.

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
bakalım nasılmış-teşekkürler bilgilendirme için

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anlıyamadım arkadaşlar program Türkçe mi olarak kuruluyor?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Merak ettim dostlar,

Öncelikle, yazılım çalışıyor mu 1 yıllık lisanslı olarak?

İkincisi de yasal mıdır? Türkiye'de bunu satan yerler var. Adamların işlerine engel olmayalım sonra.

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14

Program Türkçe olarak kuruluma başlıyor. Deneme sürümünü seçtikten sonra bir yıl boyunca lisanslı olarak görünüyor. Setupta oynama var mı_? Yassl mı_? orasını bilmiyorum. Ekran görüntüsü bana aittir. bugün kurdum bi sorun yok gibi:)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Yasal olup olmadığını ben de anlayamadım.

[MENTION=150710]Bombacı Mülayim[/MENTION]
Konunun kaynağını bildirmenizi istiyorum.

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:44 ----------

Yasal olup olmadığını anlamak için kaynağı incelemem gerek. Kaynak belirtilip bana bildirilinceye kadar linki kaldırıyorum ve konuyu kilitliyorum.

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 16:51 ----------

Kaynak olarak kullanılmış siteler eklendi. Kullanılan siteler güvenilir olduğundan konuyu geri açıyorum. Gene de indirip indirmemek size kalmış.

Reaksiyon puanı
4
bende arşiv dosyası şeklinde indirdiğim için .virüs olabilirmi diye düşündüm.emsisoft,malwarebyte ve avira ile taradım bi sorun çıkmadı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kampanya yasal ve gayet mükemmel bunda bir sıkıntı yok, yanlız bu programı daha önce kullanmış yada kullananlar varsa bir iki kelime yazarlarsa çok makbule geçer arkadaşlar.

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

trendmicroyu kurduk denemeye başladık sistemi yormuyor gayet basit arayüzü vs ama sanki bana aşırı basit geldi pek koruyacak gibi değil sanki:)

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Gerçekten görünüm diğer avlere göre çok basit.Firewall'unu bulamadım.Windows güvenlik duvarı mı kullanılıyor yoksa bilmiyorum :)
Daha önce kullanmıştım ASC'yi virüs olarak görünce kaldırmak ilk işim oldu;açıkçası ben diğer firmaların ürünleri varken önermem

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
arkaplanda antimalware uygulaması çalışıyor sürekli işlemciyi mesgul ediyor bir süre daha şans vermeyi düşünüyorum ama açıkçası pek albenisini göremedim

---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 22:57 ----------

az önce güncelleme yaptığımda kendi kendine kaybolmuştu pek üstünde durmamıştım şimdi durup dururken tekrar kayboldu:) kafasına göre açılıp kapanıyor program tamam bu kadar deneme yeter.
Görüşlerim bunlar ben kaçar.:)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
İlk satın aldığım pcimdeki ilk antivirüsümdür. kurulu gelmişti. ozamanlar PC-Cillin Antivirüs tü adı. Penisilinden esinlenmişlerdi galiba
11.gif
tablet ilaç logosu vardı.. tesadüftür dün kurayım dedim internet securitysini 4 GB Ram i3 işlemci yeni formtlı pcde biraz yavaşlama hissettim. görev yöneticisini açtığımda 60 mb ram kulandıgını gördüm ve kaldırdım. Japonların ürettiği bir antivirüstür. İsmini yazdırmış köklü firmalardan. Güvenilir bir program..

Trendmicro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba
Trend Micro Titanium ürünleri 2012 ürünleri ile kendisini dahada güçlendirmiştir.Bulut teknolojisi ile sisteminizin kaynaklarını kullanmaz ve daha hızlı çalışmasını sağlar.Şahsen titanium ürünlerini kurarak test ettim gayet başarılı .Trend Micro titanium internet sec. ve max sec. gelen yeni özelliklerde mailleri bile tarayarak spam olup olmadığına karar veriyor.Ebeveyn denetimide belirlediğim katagoriler çerçevesi altında linkleri yakalayarak siteye girişleri engelliyor.Max sec. yer alan bir özellik Dosya şifreleme özelliği bulunmakta buraya özel bilgilerimizi atabiliriz pc veya notebook çalınması durumunda internet üzerinden buradaki dosyalarımıza erişimi engelleyebiliriz. Ayrıca TM Max sec. ürününde Mobile telefonlar için de tarama özelliği mevcuttur.

Diğer özellikleride buradan bakabilirsiniz
*Bilgisayarınızı Virüs ve casus yazılımlardan koruyun
*Uygulamalar üzerinde izinsiz değişiklik yapılmasını engelleyin.
*Web sitelerinden zararlı dosyalar indirme ihtimalini ortadan kaldırın
*E-Posta ya da anlık mesajlarıdaki zararlı bağlantıları bulun ve engelleyin.
*İstenmeyen e-posta ve resimleri engelleyin
*Windows güvenlik duvarı oprimizasyonu
*Kablosuz erişim noktalarını ve WİFİ ağlarını yetkilendirin
*Çocuklar için internet erişimini özel katagoriler yardımıyla kısıtlayın
*Çocukların internete erişim süresini kısıtlayın
*Veri hırsızlığına karşı, kredi kartı numaralarını ve parolalar gibi önemli kişisel verilerinizin güvenliğini sağlar
*Güvenli silme - Hassas bilgiler içeren bilgisayar dosyalarını yok edin
*Bilgisayarlarınızın çalınması halinde, dosyalarınızı uzatan kitletin
*Anlık ileti ve e-posta şüpheli bağlantılara karşı otomatik uyarı
*Güvenli korumanızı akıllı telefonlarda da taşıyın
*Sistem ayarlayıcı; geçici dosyaları, kayıt defterlerini ve başlangıç yöneticisini temizleyerek bilgisayarın performansını artırır
*Performans arttırmak için tarayıcı geçmişini ve çerezleri daha temiz tutar

15.gif

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
siz satıyorsunuz diye program güzelmi oluyor denedim beş para etmez.

Trendmicro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi ürünü kullanmıştınız ve memnun olmadığınız nokta nedir. Söylerseniz konu hakkında yardımcı olabilirim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sadece reklam için üye olmanızı anlıyorum ama lütfedip diğer mesajları da okusaydınız keşke

Trendmicro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunlar yazıldıkça kullanıcılara destek vermeyi hedefliyorum. Yukaridaki yazımdada birçok sorunun cevabı vardır.Sizin kullanmış olduğunuz ürün ve beğenmediğiniz yönleri nedir acaba konu hakkında yardımcı olacağım.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Titanium versiyonları 5 para etmez. Cloud tabanlı olması netinizi yavaşlatır. manuel güncelleme yapmazsanız sürekli net olmaksızın pcniz trojanlara ev sahipliği yapar. tamamen kendi yorumum denedim. tavsiye etmiyorum. Pc-Cillin zamanında çok seviyordum bu programı fakat 1 hafta denedim bu verrsiyonlarını sevmedim. Üstelik kampanyadan gelen 1 yıl size lisans olarak verilmiyor. About kısmına bakarsanız 1 yıl trial yani deneme sürümü olarak kullanıyorsunuz.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Windows Güvenllik duvarını Boost yaparak kullanıyor arkadaşlar.

Trendmicro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Could Teknelojisi yeni bir teknelojidir bu yüzden Panda,Kayspersky,Trend Could teknelojisini kullanmaktadır. Bu teknelojiyi hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar şunu bilmesi gerekli en az kullanılan internet hızı 1Mb iken bu programların sunucuları ile Replikasyon olması kb ile ölçülmekte yani devede kulak denebilir. İnternetinizin yavaşlaması gibi durum söz konusu olamaz.Sorununuz farklı sebeplerden kaynaklı olabilir. Ayrıca TM virüs ve zararlı yazılımların taraması şu şekildedir. İlk kurulum sırasında makinenizin tümünü tarar, temizler ve güvenilir dosya olarak ekler sonra sisteme eklenen yeni klasör veya dataları tarayarak güvenilir listesine aktarır sürekli sistemi taramaz!! İnternetiniz kopması durumundada bellekteki sistemden taramaya işlemini gerçekleştirir.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Could Teknelojisi yeni bir teknelojidir bu yüzden Panda,Kayspersky,Trend Could teknelojisini kullanmaktadır. Bu teknelojiyi hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar şunu bilmesi gerekli en az kullanılan internet hızı 1Mb iken bu programların sunucuları ile Replikasyon olması kb ile ölçülmekte yani devede kulak denebilir. İnternetinizin yavaşlaması gibi durum söz konusu olamaz.Sorununuz farklı sebeplerden kaynaklı olabilir. Ayrıca TM virüs ve zararlı yazılımların taraması şu şekildedir. İlk kurulum sırasında makinenizin tümünü tarar, temizler ve güvenilir dosya olarak ekler sonra sisteme eklenen yeni klasör veya dataları tarayarak güvenilir listesine aktarır sürekli sistemi taramaz!! İnternetiniz kopması durumundada bellekteki sistemden taramaya işlemini gerçekleştirir.

Çoğu antivirüslerde tarama metodu anlattığınız gibi zaten. Örneğin avast. Çok büyük bir yenilik değil zaten olması gereken bir durum. TrendMicro ya özel bir özellikmiş gibi anlatmamak lazım.

Trendmicro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yukarıdaki yazı Aykut beyin "arkaplanda antimalware uygulaması çalışıyor sürekli işlemciyi mesgul ediyor" yazısına hitaben eklenmiştir. Dikkat ederseniz yukarıda farklı Antivirüs program isimleride var.

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sdn yarışmasından kazandım lisansı hemide 2012 versiynunun kim bakar 2011'e.. Şuan Avg free kullanıyorum 3 mb ram yiyor..