[Kampanya] Norman Security Suite 1 Yıllık Lisans

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
normanproactiveitsecuri.png

Norman Security Suite, güçlü güvenlik paketi ile donatılmış sezgisel ve kullanım kolaylığı sunan bir ara yüz ile tasarlanmıştır. Antivirus, antispyware, ebeveyn kontrolü ve kişisel güvenlik duvarı (firewall) içerir.
Programın özellikleri:
  • Antivirüs
  • Antivspyware
  • Rootkit koruması
  • Güvenli ekran koruyucusu
  • Norman sandbox
  • Güvenlik eklentileri
  • Kesilen taramayı daha sonra sürdürme
Kullanıcı deneyimlerinden yola çıkarak hazırlanan ve kullanımı kolay olan arayüz sadece her seviyede bilgisayar kullanıcısına hitap eden Norman Security Suite, güçlü bir güvenlik duvarını da bünyesinde barındırır.
Çocuklarının güvenli bir şekilde interneti kullanmalarını isteyen ebeveynler için bulunan ebeveyn kontrolü özelliği ile gelişmiş ayarlarla istediğiniz yönde koruma sağlanabilir. İnternet kısıtlaması kategorilere göre uyarlanabilir ve zamanlama yapılabilir.

Kampanya Link

Başvuru formuna girilecek OEM kod

PCP-NSS12-DE

Download Link (32-bit)

Download Link (64-bit)

kaynak​

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hadi buyur şimdi bide bu çıktı:) hangisini kullanacağımızı şaşırdık esas babalar kampanya yapsada karar vermek zorunda kalmasak.:D

Teşekkürler paylaşım için...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Her gün yeni bir şey çıkıyor bir kez denemek lazım nasıl bir program acaba..? Varmı acaba forumda kullanan.

Bir yıllık kaspersky kampanyası denk gelse harbi süper olurdu..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kasper, norton vs bir yıllık unut, 3 aylık bulursan öpte başına koy ha 6 ay buldun çık sokaklara bağıra bağıra koş:) f-secure çok iyiydi ama kampanyası bittiği için yana yana uzun soluklu bişeyler arıyorum bende.. trendmicro ve pandayı hiç beğenmedim, avira iyi ama webguard'ı 950kb/s download hızımı 400'lere çekti zaten Türkçesi de yok yani yaramaz, trustport fena değildi ama pc açılış ve kapanışını bariz etkiledi ve onunda Türkçe dil inadı olduğundan benide ona inadım oluştu zaten arayüzü çok dandik, Comodo fena değil şuan onu deniyorum sistem taraması aşırı uzun ama eskiden çok can sıkan herşeye tekrar tekrar soru sorma saçmalığını düzeltmişler başka bir eksisini göremedim daha iyi bir AV kampanya yapana kadar kullanmayı düşünüyorum...

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
G Data Kasersky kampanya yapsa keşke

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Norman antivirüs olarak çok zayıf bir program diye duydum geçen sene 3 yıllık kampanya yapmıştı hatırlıyorum.

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Normanın bir tek Malware Cleaner programını öneririm. Gerisi hikaye..

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hocam bu yeni değil ya :) heycanladırdın bizi. Ayrıca firewallı yok bunun yaramaz..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sokaktan geldim bağırmaktan:) aynen bu av yanlız pek yaramaz bana.. comodo iyi geldi şuanda