( Kampanya ) idoo Video Editor Pro

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54

idoo Video Editor Pro, video düzenleme programıdır. Videolarınız üzerinde birçok işlemi program aracılığı ile yapabilirsiniz. Herhangi bir videonun belli yerini kesebilir, videoyu döndürebilir, efekt verebilir, alt yazı, ses, fligran ekleyebilir, videonuzu belirlediğiniz kriterler doğrultusunda parçalara bölebilir, müzik eklemeleri yapabilirsiniz.

Kampanya Linki

http://dailysoftwaregiveaway.com/idoo-video-editor-pro-giveaway/

( Kampanya linkine tıklayın programın indirme linki sayfanın biraz aşağısında "Download idoo Video Editor Pro" yazısına tıklayıp indirin )

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
dKIcUvU.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu da virüstotal sonucu :)
https://www.virustotal.com/tr/file/...01b3a0e00593c10f5f37c7c2/analysis/1390652287/

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Dosya virüslü mü :/ kampanyayı gördüm konuyu açtım virüslü olduğunu bilmiyodum. eğer herhangi bir zararı olduysa programın özür dilerim şimdiden.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Konuyu silebilirsiniz isterseniz başkaları yükleyip bilgisayarları zarar görmesin :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Konuyu silebilirsiniz isterseniz başkaları yükleyip bilgisayarları zarar görmesin :)

Sandbox içerisine kurdum ne bir eklenti ne toolbar kurdu :) belki de avast saçmalamıştır :D
başka antivirüsler ile tarama yapan varsa sonucu bildirsin ona göre işlem yapalım :)

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Sandbox içerisine kurdum ne bir eklenti ne toolbar kurdu :) belki de avast saçmalamıştır :D
başka antivirüsler ile tarama yapan varsa sonucu bildirsin ona göre işlem yapalım :)

Trend Micro Maximum Security ve IObit Malware Fighter ile programın hem winrar dosyasını hem de programı kurup bütün dosyalarını taradım virüs vs. bulmadı. :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bu arada programı sakın güncellemeyin lisans uçuyor :D

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
bu arada programı sakın güncellemeyin lisans uçuyor :D

ne anlamı kalıyo o zaman kampanyanın :D çoğu firma programı için böyle kampanyalar düzenler ama güncelleme desteği vermez. saçma ama yapacak bişey yok :D