[Kampanya] Glary Utilities 3 Pro

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
maininterface.png

optimizasyonu için hepsi bir arada sistem çözümdür. PC’nizde oluşan hız hataları, çökme, donma gibi sinir bozucu durumları düzeltir. Özellikleri tek tıklama ile işlevsellik ve kolay otomatik seçenekler sunar. Gizliliğinizi korur ve bilgisayarınızı daha hızlı ve daha temiz tutar.

vf9Yysv.png

BURADAN yazılımı indirip kurduğunuzda program önyüzünde sağ tarafta bulunan Upgrade Now yazan butona basın lisans numarası otomatik görünür olacaktır siz sadece isim girip onaylayın.

Program İngilizce fakat eski sürümündeki dil dosyasını yeni sürüme kopyalarsanız büyük ölçüde Türkçeye dönecektir bilginiz olsun.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Her iki firmada kalitelidir ikisinide kullan hatta ccleaner, wisecare365 ve ben pek sevmesemde Tuneup utilities birde Auslogics boostspeed tavsiye ettiğim optimizasyon programları arasındadır.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kampanya için Teşekkürlerde Türkçe Olabiliyormu? ASC işini iyi yapmıyor artık memnun değilim kaldırdım..CCleaner,Defraggler,Aulogics BoostSpeed Pro,Wise Care 365 Pro Kullanıyorum..Ek Olarak Bu Programı İndirmek İstiyorum Türkçemi yani Türkçe Desteği Varmı Bu yazılımı 1 sürümlerindeyken 6 ay kadar kullanmıştım fakat gelişmediği için kaldırmıştım..

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Kampanya için Teşekkürlerde Türkçe Olabiliyormu? ASC işini iyi yapmıyor artık memnun değilim kaldırdım..CCleaner,Defraggler,Aulogics BoostSpeed Pro,Wise Care 365 Pro Kullanıyorum..Ek Olarak Bu Programı İndirmek İstiyorum Türkçemi yani Türkçe Desteği Varmı Bu yazılımı 1 sürümlerindeyken 6 ay kadar kullanmıştım fakat gelişmediği için kaldırmıştım..
Eski versiyonundaki Türkçe dil dosyasını upload ettim.. İndirip program files / Glary utilities / languages klasörünün içerisine kopyalayın ve programı açıp program üzerinden Türkçe dili seçin..

Dil dosyasını indirin

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Eski versiyonundaki Türkçe dil dosyasını upload ettim.. İndirip program files / Glary utilities / languages klasörünün içerisine kopyalayın ve programı açıp program üzerinden Türkçe dili seçin..

Dil dosyasını indirin

İşin yoksa Türkçe Dil dosyasını bul dedim kedi kendime adam dil dosyasını bile koydu teşekkür kardeşim.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
İşin yoksa Türkçe Dil dosyasını bul dedim kedi kendime adam dil dosyasını bile koydu teşekkür kardeşim.
Rica ederimde önemli bişey değil bende eski versiyonu kuruluydu ordan upload ediverdim..:D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] hocam bu mu ASC mi ?

Bir tercih edecek olsaydın hangisini seçerdin.. ?

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Önceki sürümler çok zarar veriyordu sisteme. Düzelmiştir umarım

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@muratflash hocam bu mu ASC mi ?

Bir tercih edecek olsaydın hangisini seçerdin.. ?
İllaki bi seçim yapacaksak ASC derdim.. O daha kapsamlı hatta Dünyanın en iyi optimizasyon programı diyebilirim.. Tabi bu kişiye göre değişebilir ama bence bu tür programlar arasında ASC lider..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
wise care 365 ccleaner ve asc avast bu 4 tane bilgisayarımı tam koruyor birde bakım yaptımmı win8 in tamamdır :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Eski versiyonuna göre arayüz değişikliği olmuş göründüğü gibi. Sonra bazı bilgisayar performansını arttırmaya yönelik yeni özellikler eklenmiş. Windowsun boot süresini ölçme gibi bide software update eklenmiş bilgisayarda yüklü programları güncelleştirmek için..

Bide şunu söyliyim eski versiyonun Türkçe dil dosyası bu yeni versiyonu tamamen Türkçeleştirmiyor dosyanın düzenlenmesi gerekiyor bi canım çektiği zaman düzenleyip tekrar upload ederim.. Ama işte bi can çekme meselesi var.:D

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
arayüz değişmedi,bu pronun 2 versiyonu var

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yeni Kampanyası:

Buradan Glary Utilities 3 pro indirilebilir veya bilgisayarınızda kuruluysa bu kullanıcı ismi ve etkinleştirme koduyla pro şekilde programı kullanabilirsiniz..

Registration name: EaseUS Users

Registration code
: 3788-61679-58234-2362

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] ne kadar süreyle kullanabiliyoruz verdiğin isim ve lisans koduyla :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
türkçe dil dosyası yüzde yüz türkçe yapmıyor hala ingilizce Adwanced tools bölümü olduğu gibi ingilizce baştan sağma bir yama

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
türkçe dil dosyası yüzde yüz türkçe yapmıyor hala ingilizce Adwanced tools bölümü olduğu gibi ingilizce baştan sağma bir yama
Çünkü o yama programın eski sürümüne ait.. O yüzden öyle. Dil dosyası düzenlenecek.