[Kampanya] Ashampoo Anti-Virus 2014 [24 saat]

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ashampoo_anti_virus_2014.png

Zararlı yazılımları yapan kişiler, bilgisayarınıza bulaştığını fark etmenizi istemezler. Bilgisayarınız siz bilmeden virüs, casus yazılım ve diğer İnternet tehditleri tarafından gizlice tehlikede olacaktır. Ashampoo Anti-Virus 2014, mevcut tüm tehditleri algılayıp kalıcı bir şekilde kaldırmak ve gelecek tüm tehditlerden sizi korumak için önemli bir araçtır. Bilgisayarınızın her gün kaç saldırıya maruz kaldığına şaşırabilirsiniz. Türkçe dil desteğine sahiptir.

Buradan kampanya sayfasına ulaşıp aşağıdaki işlemleri yaparak programa ücretsiz sahip olabilirsiniz.

1-Click Here To Buy Now butonuna basın.
2-Açılan sayfada Proceed To Checkout butonuna basın.
3-Açılan sayfada sizden istenen bilgileri girip Place order butonuna basın.
4-Açılan sayfada programın indirme bağlantısı ve lisans alacağınız sayfanın linki görünecektir...

Kaynak

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bunların anti virüs programlarıdamı varmış bilmiyodum

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bunların anti virüs programlarıdamı varmış bilmiyodum

Bir kaç sene önce yine vardı ama son 2-3 senedir kaldırmışlardı ve şimdi tekrardan geldi ama bu sefer bitdefender ve emsisoft yaptı ama ismi ashampoo. Kullanılabilir yani. Kampanya 6 aylık bu arada.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir kaç sene önce yine vardı ama son 2-3 senedir kaldırmışlardı ve şimdi tekrardan geldi ama bu sefer bitdefender ve emsisoft yaptı ama ismi ashampoo. Kullanılabilir yani. Kampanya 6 aylık bu arada.

hiç kullanmadımki kullananlar yazsın tecrübelerini iyimi kötümü bilmiyorum sistem temizleme programında iyiler ama antivriüs bilmiyorum

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
hiç kullanmadımki kullananlar yazsın tecrübelerini iyimi kötümü bilmiyorum sistem temizleme programında iyiler ama antivriüs bilmiyorum

sistem temizlemede iyi değiller işte :) ama bu bitdefender içeriyor diyorum emsisoft ile.Bu programlar hakkında tecrübeniz var ise aynı.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sistem temizlemede iyi değiller işte :) ama bu bitdefender içeriyor diyorum emsisoft ile.Bu programlar hakkında tecrübeniz var ise aynı.

bana göre iyiydi peki o zaman ne tavsiye edersin şöyle pcyi uçurcak program :) çok fazla bilmiyorum wısecare ashampoo vinoptimizer bide adwanced systemcare pro var bildiklerim

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
CCleanerdan başka bir program kullanma kardeşim. Şimdilik tüm temizlik programları Windows 8.1 sistemini bozar. 8-9 ay kullanma.

tk6jl.jpg

dostum o var zaten demekki daha win8de stabil çalışan temizlik programı yok daha önce bir kaç kişi daha senin dediğini söylemişti