( Kampanya 3 ) Advanced SystemCare 7 PRO

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54

Advanced SystemCare 7 Yenilikleri

Kolay kullanım sağlayan yeni arayüz teknolojisiyle sistem kaynaklarını yormadan hızlı başlar ve bilgisayarın kararlı çalışmasını sağlar.
Gerçek zamanlı optimizasyon sağlayan ActiveBoost teknolojisiyle CPU ve RAM kullanımını en verimli hale getirir.
Veritabanını sürekli güncelleyen bulut teknolojisiyle bilgisayarınız hep güvende kalır ve verimli çalışır.
Yenilenen modülleri sayesinde daha güçlü koruma ve optimizasyon imkanı sağlar.
Çalışma ve oyun modları sayesinde bilgisayar kullanımını isteğinize göre optimize edebilirsiniz.

Advanced SystemCare 7.1 güncelleştirmesi ile gelen yenilikler:

Yılbaşı teması eklendi
Küçük ekranlara sahip dizüstü bilgisayarlar ve netbooklar için daha iyi ekran ölçeklendirmesi eklendi
Kayıt defteri düzeltme işlemi için tarama ve düzeltme motorları iyileştirilerek kaynak kullanımı azaltıldı
Kötü amaçlı yazılım temizleme, kişisel bilgi temizliği ve gezinti koruması için veritabanı genişletildi
Program kaldırma işlemi için program kalıntılarını temizleme özelliği geliştirildi
Küçük hata düzeltmeleri

Kampanya Linki

http://sharewareonsale.com/s/advanced-systemcare-pro-sale

( DOWNLOAD IT NOW YAZISINA TIKLADIKTAN SONRA ÇIKAN EKRANDA PROCEED TO STEP 2 YAZISINA TIKLAYIN ARDINDAN GEREKLİ ALANLARI DOLDURUN PROGRAMIN İNDİRME LİNKİ KARŞINIZA ÇIKACAKTIR ARDINDAN İNDİREBİLİRSİNİZ )

3mr3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler, şu anda faydalanmaya başladım.

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Paso kampanya yapıyo bu firma kaç ay önceki lisans anahtarım var hala geçerli :)

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ben bedelsiz kullanıyorum lisansa ihtiyacım yok yani sınırsız paylaşım için teşekürler:)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
en az 2-3 lisans daha vardır ama bu da köşede dursun, teşekkürler

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
bende ıobit malware için orjinal lisans kazanmıştım kampanyadan ama dün programı 2.3 sürümüne güncelledim lisansı kabul etmiyor artık :D bunda da öylemidir bilemem

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Teşekkürler 58 günü kalmış lisansımı sayende 360 güne çıkardım kardeşim :)

3mr3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 yıllık mı oluyor lisans, yine de çok iyi... 1 sene sonra kaçıncı sürüm çıkar kim bilir, sürekli geliştiriyorlar, bence en iyisi bu program bilgisayar sistemi açısından...

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Alsanıza farklı mail adresine key. Bende şuan iki yıl yetecek kadar var