[Kampanya] 1 Aylık uploaded.net [ul.to] premium!

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
@S4B0T4J bide o kadar iskender ısmaladım :D Rüşvet bile verdik :D Ama yine çıkmadı :D Şaka bir yana @friendly hayırlı olsun. Nasip değilmiş.

Not: Hala kaynağı merak ediyorum :clap:

İskender deyince Ankarada Özgaziantep ten az iskender yemedim her hafta. 4 TL ye yanında ayrcan veya kola tatlı bedava. Antep usuülü iskender. Uluste ve Kızılayda karanfil sokaktaydı. Duruyomu acaba hala fiyatı ne kadarsa Kayseride 15 TL berbat.

Kaynak cracking. :) bunumu merak ediyodun

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Çekiliş Çekiliş Sonuçları
Asıl Talihliler: friendly

Aslında benim bu gibi çekilişlerde ben şansım yoktur, sürpriz oldu benim için :)
Teşekkürler üstat.
En iyi şekilde değerlendireceğimden emin olabilirsin.. :D

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İskender deyince Ankarada Özgaziantep ten az iskender yemedim her hafta. 4 TL ye yanında ayrcan veya kola tatlı bedava. Antep usuülü iskender. Uluste ve Kızılayda karanfil sokaktaydı. Duruyomu acaba hala fiyatı ne kadarsa Kayseride 15 TL berbat.

Kaynak cracking. :) bunumu merak ediyodun

Bende ramazan ayı gelince günah diye bırakmıştım. Torrente dayandım. Ama oda idm kadar hızlı çekmiyor. Eskiye dönüş :D

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
evet [MENTION=63117]friendly[/MENTION] kodunu gönderdim. Güle güle kullan. Sen istemesende listeye almıştım konuya yazdığın için sana çıktı. Kime niyet kimse kısmet. :) Çekiliş tek seferde yapılmıştır.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
evet @friendly kodunu gönderdim. Güle güle kullan. Sen istemesende listeye almıştım konuya yazdığın için sana çıktı. Kime niyet kimse kısmet. :) Çekiliş tek seferde yapılmıştır.

Aktivite ettim 4 hafta + 2 gün verdi.
Aslında yavaş olmasından dolayı torrenti fazla kullanmadığım için Premium hesap benim çok işime yarıyor.
Tekrar teşekkür ederim. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada ihtiyacı olan olursa, kullanmadığım zamanlar şifreyi değiştirerek paslaşır kardeş payı kullanırız..
Bu gibi hesaplarda önemli olan aynı anda kullanmamaktır, ayarlarız onu.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] Torrent kullanmasaydım isteyebilirdim abi. :)