Ed Stafford
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Samsunda yaşıyorum 2 kişi engiz tarafında kamp kurmak istiyoruz yasak mı acaba çarşamba günü kurucaz bilen var mı
Arayıp bilgi ve izin almanız lazım, izinsiz kamp yapanlar ceza yiyor. Eğer izin çıkarsa Ed Stafford tadında yaban macerası çekersiniz ?
edd reis herşeyi yiyor.adam harbiden manyakEkli dosyayı görüntüle 106339 edd reis olmasa zaten bu kamp sevdam olmazdı ona borçluyum
aynen oyle bu hayatta ünlü biriyle tanışma fırsatım olsa edd olurdu çok seviyorumedd reis herşeyi yiyor.adam harbiden manyak
Hocam bende samsunda oturuyorum siz nerede ikamet ediyorsunuz ?Bende Samsun'da oturuyorum. Geçen yıl perşembe yaylasına kampa gitmiştik. Bu yıl da farklı bir yer arıyoruz. Şu virüs olaylarının biraz daha durulmasını bekliyoruz. Yasak değildir sanmıyorum ama belli de olmaz tabi. Kamp yapan kişiler görmüştüm.
güvenlik açısından tırsıyorum yalan yok araştırdığım kadarlıyla serseri tipler içen insanlar oluyormuş bilmiyorum artıkO civarla ilgilenen polise falan danışmak en doğrusu. Yasak olan yerlerde var olmayanda. Yasak olmasada güvenli olmayan yerler olabilir.
ilkadım merkezdeyimHocam bende samsunda oturuyorum siz nerede ikamet ediyorsunuz ?
Atakum'daHocam bende samsunda oturuyorum siz nerede ikamet ediyorsunuz ?
Hocam bende ilkadımdayımgüvenlik açısından tırsıyorum yalan yok araştırdığım kadarlıyla serseri tipler içen insanlar oluyormuş bilmiyorum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilkadım merkezdeyim