vforfreedom
Doçent
Arakdaşlar sizce hangisi ? 2 kamerayı baz alırsak hangi telefonu daha başarılı bulursunuz ?
Zenfone 3.
İncelemelerden. Bildiğime göre o biraz daha iyi çünkü.Kullanıyormusunuz yoksa incelemelerdemi öyle ve neden direk zf3 diyorsunuz
Ön kamerada bence A5'tir. Hiç incelemesini izlemedim ön kamerada ama Samsung çoğunlukla en iyisidir önde.Ön kameraları kıyaslarsak ?
Ön kamerada özellikleri a5'in daha iyi. Yüzü daha temiz gösteriyorÖn kameraları kıyaslarsak ?
Ön kamerada bence A5'tir. Hiç incelemesini izlemedim ön kamerada ama Samsung çoğunlukla en iyisidir önde.
Ön kamerada özellikleri a5'in daha iyi. Yüzü daha temiz gösteriyor
O konu hakkımda bilgim yok. Forumda da konu açılmadı bildiğim kadarıyla50 cm sonrasında fluluk bulanıklık vs yapıyormuş herkes öyle diyo. arkadaşlarınla selfie çekilemezsin yani
O konu hakkımda bilgim yok. Forumda da konu açılmadı bildiğim kadarıyla
Çok iyi telefon. Her şeyi ile.2017 a serisinin kronik sorunu
bu arada one plus 3 t hakkında ne düşünüyosunuz ?![]()
Güzel bir telefon ama tasarım 1'e 1 çalıntı. Onun dışında iyi bir telefon2017 a serisinin kronik sorunu
bu arada one plus 3 t hakkında ne düşünüyosunuz ?![]()
Evet. 5'te iPhone 7 Plus klonu olmuş.[emoji28] [emoji2]Güzel bir telefon ama tasarım 1'e 1 çalıntı. Onun dışında iyi bir telefon![]()
Çok iyi telefon. Her şeyi ile.
Güzel bir telefon ama tasarım 1'e 1 çalıntı. Onun dışında iyi bir telefon![]()
Mi6 alın en iyi performansı verir.Alınırmı garantisizde olsa. aynı fiyata mi6 var siz olsanız hangisini alırdınız mesela. birde ne çalıntısı![]()
Mi6 daha iyi. 3T geçen senenin en iyisi. Mi6 bu senenin.Alınırmı garantisizde olsa. aynı fiyata mi6 var siz olsanız hangisini alırdınız mesela. birde ne çalıntısı![]()
Birde evet ama bizim telefonumuz daha iyi diyorlarEvet. 5'te iPhone 7 Plus klonu olmuş.[emoji28] [emoji2]
Ama daha iyi bence de.[emoji28] tasarımdan bahsetmiyorum o aynı.Birde evet ama bizim telefonumuz daha iyi diyorlar![]()
Özgün tasarım yapmak bence çok zor değil. Tam kusursuz olsun istemiyorlar herhaldeAma daha iyi bence de.[emoji28] tasarımdan bahsetmiyorum o aynı.
Mi6 alın en iyi performansı verir.
Htc telefonlarının tasarımını çalmış
İyidir iyidir.ahhaha hakikaten ya. m9 da vs görmüştüm bu tasarımları
3t değilde mi6 mı alalım yani. kamerası iyidir inşallah
İyidir. Sizi üzmezahhaha hakikaten ya. m9 da vs görmüştüm bu tasarımları
3t değilde mi6 mı alalım yani. kamerası iyidir inşallah
İyidir iyidir.
Size sadece kamera değil uzun ömür ve performans ta lazım olacak. Onu da düşünerek mi 6a5 2017 , mi6 , zenfone 3 ( eledim ) , one + 3t . bakalım nolcak ^^
İyidir. Sizi üzmez![]()
S7 kamera kısmında tabii ki daha iyi.Geçen bi baktımda s7 hala daha iyi gözüküyo hocam mi6 dan
Daha iyi olduğu yöneri de var. Olmayan yönleri de varGeçen bi baktımda s7 hala daha iyi gözüküyo hocam mi6 dan
Ben s7 kullanıyorum. 1080p 60fps cam gibi çekiyor nazar değmesininşallahama xiaomi ye 2000 + para verilirmi diy düşünmeden edemiyo insan.
Size sadece kamera değil uzun ömür ve performans ta lazım olacak. Onu da düşünerek mi 6![]()
S7 kamera kısmında tabii ki daha iyi.
Daha iyi olduğu yöneri de var. Olmayan yönleri de var
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben s7 kullanıyorum. 1080p 60fps cam gibi çekiyor nazar değmesin
Ön kamerasıda yüzleri temiz gösteriyor. Sivilce vs. Varsa gizliyor. O da çok güzel çekiyor