Kamera kararsızlığı

mesutx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba Arkadaşlar;

Samsung Galaxy S10 plus
İphone 8 plus
İphone XR

3 model arasında kararsız kaldım. Bütçem maximum 6500₺ (oda çok zorlayacak beni?).

Bu modeller arasında aradığım tek özellik "kamera" portre modu ve diğer normal çekimlerde beni mutlu edecek birşey arıyorum. Sosyal medya özellikle instagrama fotoğraf ve hikaye atmayı çok seviyorum.

Şu an iphone 6 kullanıyorum, XR güzel telefon ancak hafıza sorunu beni bu telefondan soğutuyor, 64 gb kullanan arkadaşlarımın telefonlarına bakıyorum yarısından fazlası dolmuş yani boş alan yok denecek kadar az. Onun dışında yeni nesil işlemci olması ve Xs Xmax gibi telefonların özellikleriyle benzer olması beni ikna ediyor azda olsa.

S10 plus inceleme videolarına baktım, kamera testlerini izledim oldukça iyi ama fotoğraf çekerken hep bi aydınlık çekiyor tamam güzel ama iphone daki gibi portre modu bokeh sütüdyo ışığı vb özellikler s10 plus ta var mı bilmiyorum!! Bilen arkadaş yazarsa çok memnun olurum.

Son tercih 8 plus oda birçok özellik bakımından iphone X e çok benziyor fiyat olarakta bir avantaj sağlar bana ama birkaç yıl beni üzmeyecek güncel bir telefon istiyorum açıkçası yeni nesil olsun istiyorum. Yarın öbürgün hem satarken hemde güncelleme vs olduğunda geride kalsın istemiyorum.

Bu modellerden birini alan kullanan veya benim gibi inceleme videolarına göz atan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Youtube de inceleme videoları izlemekten kafam allak bullak oldu ???‍♂️

Şimdiden görüşünü belirten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
s10 güzel telefon

ama ilgilenirsen xiaomi bandındanda güzel kamerası olan telefonlar var

mi9 mesela

mesutx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
s10 güzel telefon

ama ilgilenirsen xiaomi bandındanda güzel kamerası olan telefonlar var

mi9 mesela
Belirttiğim modeller dışında bir telefon düşünmüyorum hocam, alacak olsam huawei alırdım ama onada yaptırım gelince vazgeçmek zorunda kaldım. Yoksa mate 20 pro veya p30 pro düşünürdüm.

S10'da güzel telefon ama telefonlarda hep plus modellerde daha iyi özellikler çıkıyor s10 plus 8 plus gibi ..

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Belirttiğim modeller dışında bir telefon düşünmüyorum hocam, alacak olsam huawei alırdım ama onada yaptırım gelince vazgeçmek zorunda kaldım. Yoksa mate 20 pro veya p30 pro düşünürdüm.

S10'da güzel telefon ama telefonlarda hep plus modellerde daha iyi özellikler çıkıyor s10 plus 8 plus gibi ..

Dostum s10+ yada xr al ikiside seni üzmez xr garanti, yazılım olarak daha iyi s10+ ise donanım olarak daha iyi ama yazılım konusunda da kötü değil o bahsettiğiniz özellik gelecekti zannedersem s10 serisi için eğer oyun ve kamerada doğal renkler önemli ise satarkende en rahat satanı istiyorsan xr ama s10+'da çok değer kaybedecek yada satmakta zorlanacağın bir cihaz değil, batarya ömrüde iyi ekran kalitesi ve ön kamera özellikleri çok başarılı yani ios istiyorsan xr ama android istersen s10+ çok güzel cihazlar ikiside üzmez ikisininde kullanıcısı cihazından memnun.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Xr instagramda daha verimli çalışır bunun dışında her alanda s10+ tokat manyağı yapar