Kalkar kalkmaz sigara içiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lqnd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
En nefret ettiğim durum buna engel olamamam.Gün içinde sigara içme isteğimi 1 saat falan erteleyebiliyorum şimdi içmeyeyim diyebiliyorum ama her ne kadar yatarken sabah uyandığımda kahvaltı yapmadan sigara içmeyeceğim desem de engel olamıyorum hatta sigara içmeden kahvaltı yapamaz hale geldim ne yapmam lazım.Mide kanseri olmaktan korkuyorum

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
çok yanlış birşey yapıyorsun. Kalkar kalkmaz öncelikle aç karnına ılık 1 bardak su içiniz.( boş mideye ılık su içmek vücuttaki toksinleri yok eder ) Ve mümkünse kahvaltı, yoksa kuru ekmek at ağzına maksat miden dolsun sonra sigara yak gitsin :D

ugurturhal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi şu başlıkları düzgün atın lütfen ya. İnsanın aklına 1001 çeşit şey geliyor. Uyanır uyanmaz yazsanıza şuna... Hayır belki "kalkar kalkmaz sigara içen" başka arkadaşlar da olabilir, onları da düşünelim. Ben değil de, bi arkadaşın problemi :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende senin gibiydim. Bu sorunu nasıl çözdüğümü söyliyim. Gece uyumadan önce dişlerimi fırçalıyorum sabah uyanır uyanmaz da tekrar dişlerimi fırçalıyorum. İyi geliyo sigara içme isteğim gidiyo

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şu pisliğe bi ben mi bağımlı olamadım ne var bu sigarada hiç anlamış değilim arkadaş ortamına takılmadığım zaman hiç içmiyorum tatile gittiğim zaman 1 ay içmediğim olmuştur ve gram canım çekmiyor. 9 senedir böyle valla bana yaramıyor herhalde sigara

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Abi şu başlıkları düzgün atın lütfen ya. İnsanın aklına 1001 çeşit şey geliyor. Uyanır uyanmaz yazsanıza şuna... Hayır belki "kalkar kalkmaz sigara içen" başka arkadaşlar da olabilir, onları da düşünelim. Ben değil de, bi arkadaşın problemi :P

o senin fesatlığın bu arada iyi güldüm :D

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
içmeyin arkadaşım hemen bırakın ....