Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Portfolyou.com 2014 martında yayına başlamış taze bir websitesi olan portfolyou.comu sizlerle tanıştırmak istiyorum.Bu siteyi açmamdaki temel amaç görsel sanatlarla ilgilenen arkadaşlarımızın tanıtımını yapmak, yine görsel sanatlar alanında e-dergi çıkarmaktı. Bunun yanında güncel etkinlik duyurularına da yer vermeyi uygun buldum.Dilerseniz iletişim bölümünden bizlere ulaşabilir, e-dergiye ya da portfolyo bölümüne içerik gönderebilirsiniz Website: portfolyou.com
Dolandırıcı www.bukupontutar.net sitesine 100 lira verdim 30 günlük üyelik için.
Maçları aldık oynadık hiçbirtanesi bile tutmadı.Paramı geri istememe rağmen paramı geri iade etmiyor.
Ben paramı geri istiyorum.700 lira zararım var,bu başkalarını ilgilendirmez ama ben verdiğim 100 lirami istiyorum.
1 aydır paramı alamıyorum.
Dolandırıcı www.bukupontutar.net O parayı senden alıcam
blog sitesi değil ama güzel bir amaç uğruna kurulmuş ve bayağı bilgi içeren bir site olarak önerebilirim.
şöyle ki,
Türkiye'deki sözlük platformlarının dini, siyasi konularda küçük bir azınlığı anlattığını düşünen bir grup tarafından açılan milli irade sözlük, türkiye'nin ortak paydası olabilecek bir sözlük olmak gayesindedir.
Merhabalar. Sitelerin bazıları mesaj sayısı az olduğu için silinmiş. Son sitelerden bazıları duruyor. Sanırım faydalı içerikleri olduğu için... Eğer öyleyse ben de ağız ve diş sağlığı ile ilgili konuların ele alındığı https://www.disagrisinaneiyigelir.net web sitesini yazabilirim. Mesajlarımı arttıracağım.
Türkiye 'de videolu tasarım ve web tabanlı programalama sitesi bulmak kolay ama verimli ve güzel dersler bulmak zor. Bu konular üzerine sabırla videolar çekip blogunda paylaşan bir tasarımcının kişisel tasarım blogu gerçekten görülmeye değer.
Site içeriği aşağıdaki kalemlerden oluşuyor.
Grafik bölümünde : Photoshop, Illustrator, After Effects dersleri Wordpress : Eklentiler, Temalar, Güvenlik rehberleri Tasarım : Html5, Css, Jquery, Bootstrap Seo dersleri