Baran AYNA
Öğrenci
ebay üzerinden bi kaç tane kali linux kurulum dvd lerine baktım hangisini alacağımda kararsızım önerdikleriniz olursa yorum olarak atarmısınız sadece ebay üzeri fazla pahalı kaçmasın cd veya dvd olabilir
Official Kali Linux Downloads | Kali Linux
Buradan kalıbı indirip USB belleğe veya DVD'ye yazdır neden parayla alacaksın? Farkı mı var?
öyle sadece sanal bilgisayar olarak kurulum oluyor leptob cihazıma windows yerine direk onu kurucam
Sadece sanal bilgisayar olarak derken? Attığım linkten kurduğunda bilgisayara kurabiliyorsun Windows gibi. Ayrıca Windows gibi günlük kullanım amacıyla kuracaksan Kali yerine Ubuntu veya Mint kurmanı öneririm.
Kurulum Videoları Varmı Elinizde ? Atarsanız Sevinirim.
teşşekürlerKurulumu basit. Attığım linkten dizüstü bilgisayarınıza uygun olan 32 veya 64 bit sürümünü indirin. İndirdiğin iso dosyasını tamamen boş 4GB veya daha fazla bir USB belleğe Rufus programı yoluyla yazdırın. DVD'ye yazdıracaksan, boş DVD'ye CDBurnerXP programı ile basitçe yazdırabilirsin. DVD'yi veya USB bellekle bilgisayarı başlatınca otomatik boot edip live olarak kali linux'u açacak. Sanırım sanal bilgisayar olarak açıyor dediğiniz live olarak açılması. Sonra sistemin menüsünde "İnstall Kali Linux" seçeneği bulunuyor. Windows kurar gibi kolay arayüzü var rahatça kurabilirsin buradan. Google'da Rufus kullanımı diye aratırsan birçok rehber var. CDburnetXP için rehbere gerek yok basit. Kali kurulumu içinde aşağıdaki gibi videolar var.
Bu da normal iso dosyasımı ve normal BİOS menüsünde BOOT'ta en üste FLASH'ı getirip mi yüklüyoruz.(Daha önce KALİ LİNUX yada MAC OS SİERRA kullanmadım da.)Official Kali Linux Downloads | Kali Linux
Buradan kalıbı indirip USB belleğe veya DVD'ye yazdır neden parayla alacaksın? Farkı mı var?
Sadece sanal bilgisayar olarak derken? Attığım linkten kurduğunda bilgisayara kurabiliyorsun Windows gibi. Ayrıca Windows gibi günlük kullanım amacıyla kuracaksan Kali yerine Ubuntu veya Mint kurmanı öneririm.
Bu da normal iso dosyasımı ve normal BİOS menüsünde BOOT'ta en üste FLASH'ı getirip mi yüklüyoruz.(Daha önce KALİ LİNUX yada MAC OS SİERRA kullanmadım da.)![]()
Teşekkürler yardımınız için.Evet USB bellek ile kuracaksan öyle yapacaksın.
Rica ederim.Teşekkürler yardımınız için.![]()
Bu LİNUX'un telefon için olan mobil versiyonu falan yok mu ?![]()
Sağıl ama ANDROİD ile aram kötü.Telefon için Ubuntu Mobil var ama her telefona kuruluyormu bilmiyorum. Android'te Linux tabanlı.![]()