Kalem Önerisi?

Faber Castel Auto mu? Tri Click mi?

• Faber-Castell Tri Click Versatil 0.5mm

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

kalemdelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Faber Castel Auto ile Tri Click arasında kaldım. Hangisi daha güzeldir sizce? İkisini de kullanan var mı?
Ya da 5-10 TL arası kalem önerebilirsiniz. Pentel Scrikss gibi markalar da olabilir ama çok yüksek olmasın fiyatı lütfen.
TEŞEKKÜRLER
faber-castell-versatil-kalem-auto-07-mm-1338-13658-23-B.jpg

Faber-Castell Auto 1338 Versatil 0.5 mm

fc-5081136310000.jpg

Faber-Castell Tri Click Versatil 0.5 mm

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu plastik kalemleri alacağına Scriks Graph-X al 20 TL'ye uzun süre kullan

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Yakın civarda Japon Pazarı'ı varsa git 7TL lik 0.9 Kalem seti var.
8.Sınıftan Lise 3 kadar kullandım, parmağı yormuyor yağ gibi kayıyor.En son arkadaşa verdim kırdı :(
Kullandığın uç, Faber Castell veya dengi kaliteli firmanın ürettiği uçlar olursa güzel olur.
Japon Pazarı yoksa Tahtakale de 0,35 Kuruşa yine 0.9 uçlu demir kalemler bulunuyor.Geçen sene baktıydım kaldıysa onlar da güzel.

kalemdelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
8.Sınıftan Lise 3 kadar kullandım, parmağı yormuyor yağ gibi kayıyor.En son arkadaşa verdim kırdı :(
Kullandığın uç, Faber Castell veya dengi kaliteli firmanın ürettiği uçlar olursa güzel olur.
Japon Pazarı yoksa Tahtakale de 0,35 Kuruşa yine 0.9 uçlu demir kalemler bulunuyor.Geçen sene baktıydım kaldıysa onlar da güzel.
Çok kalın ya onlar. 0.5 istiyorum.

Reaksiyon puanı
5,171
Eğer kalın istiyorsan ideal 0.5 2B