Moralini bozma, çalışmaya devam et, boyun daha da uzayacaktır. Yaşın daha küçük, azmini kaybetme yeter ki.Arkadaşlar Selam Benim boyum 1.46 felan 13 yaşındayım ve kaleci olmak istiyorum sizce boyum kısamı ve kaleci olduktan sonra uzarmı cevapları bekliyorum
benim asıl mevkim ortasaha ama kalecilikte zevkli olurdu neyse ben kendimi ortasahaya atayımMoralini bozma, çalışmaya devam et, boyun daha da uzayacaktır. Yaşın daha küçük, azmini kaybetme yeter ki.
benim asıl mevkim ortasaha ama kalecilikte zevkli olurdu neyse ben kendimi ortasahaya atayımBoyun biraz kısa kalabilir kalecilik için.
Ama ne olacağı belli olmaz.
benim asıl mevkim ortasaha ama kalecilikte zevkli olurdu neyse ben kendimi ortasahaya atayımÜzgünüm ama bu bir heves![]()
Orta saha iyidir de, yalnız klavye başında kaleci olunmuyor yeğenim, azmederek, başkalarından çok daha fazla çalışarak oluyor bu işler.benim asıl mevkim ortasaha ama kalecilikte zevkli olurdu neyse ben kendimi ortasahaya atayım
çalışıyorum abi hergun dısarı çıkıyorum ama ne krampon var ne top var nede eldiven arada oyuna alırlarsa giriyom inşallah oçak ayında çıkabılırsek seçmelere gidicem insallah kazanırımıOrta saha iyidir de, yalnız klavye başında kaleci olunmuyor yeğenim, azmederek, başkalarından çok daha fazla çalışarak oluyor bu işler.
Allah yardımcın olsun, başarırsın inşaallah. Ama okumayı, derslerini de ihmal etme olur mu? İyi bir topçu olmak Allah vergisi iştir biraz... Ama çok okuyarak iyi bir kariyere sahip olmak senin elinde.çalışıyorum abi hergun dısarı çıkıyorum ama ne krampon var ne top var nede eldiven arada oyuna alırlarsa giriyom inşallah oçak ayında çıkabılırsek seçmelere gidicem insallah kazanırımı
Tm Abi Öğütlerin İçin Teşekkür EderimAllah yardımcın olsun, başarırsın inşaallah. Ama okumayı, derslerini de ihmal etme olur mu? İyi bir topçu olmak Allah vergisi iştir biraz... Ama çok okuyarak iyi bir kariyere sahip olmak senin elinde.