resimdede görüldüğü gibi kaldırılmış kullanıcı geçmişi verilerimi komple nasıl silerim?
![]()
Aynen. Bilgisayara kaydedilmiş veri değil, akıp gitmiş veri.Bu arada oradaki bilgi cihaz hafızanızdan yemiyor, o sadece hangi uygulama ne kadar internet yediğini söylüyor, biliyorsunuz değil mi?
Bugün sildiğin bir uygulama harcamış o kadar interneti. O harcama yapan uygulamayı kaldırdığın için kaldırılmış uygulama olarak gözüküyor.
biliyorum bunu nasıl kaldırırmBu arada oradaki bilgi cihaz hafızanızdan yemiyor, o sadece hangi uygulama ne kadar internet yediğini söylüyor, biliyorsunuz değil mi?
yardımcı olacakmısınız rıca etsemCihaz modelini ve kullanmış olduğunuz işletim sistemi sürümünüzü belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
İnternet kullanım grafiğini/istatistiğini sıfırladığın vakit tüm uygulamarın geçmişi oradan silinir.yeni kullanıcı oluşturdum öleyce bir bakayım dedim sildim ama burdan birtürlü silinmiyor yokmu bunun bir çözümü?
yardımcı olacakmısınızCihaz modelini ve kullanmış olduğunuz işletim sistemi sürümünüzü belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
İnternet kullanım grafiğini/istatistiğini sıfırladığın vakit tüm uygulamarın geçmişi oradan silinir.
Resimde ki ekranı aç, sağ üstte 3 nokta var ona bas ve istatislikleri sıfırla olması lazım onu bir dene.yardımcı olacakmısınız
nasıl yaparım onu cihaza format attım yine gitmiyor?
malesef istatistikleri sıfırlaa yok burda acaba başka yerdenmi sıfırlanıyor?Resimde ki ekranı aç, sağ üstte 3 nokta var ona bas ve istatislikleri sıfırla olması lazım onu bir dene.
Ayarlardan ağlar kısmından sıfırlanması lazım.malesef istatistikleri sıfırlaa yok burda acaba başka yerdenmi sıfırlanıyor?
bulamadım cihaza format attığımda gitmesi gerekmezmi acaba ama gitmediAyarlardan ağlar kısmından sıfırlanması lazım.
Cihazı komple sıfırlarsan tüm verilerin, dosyalarınla beraber o da sıfırlanır/silinir. Tam sıfırlayamamışsın demek ki.bulamadım cihaza format attığımda gitmesi gerekmezmi acaba ama gitmedi
aynen öyle yaptım tüm dosyalar gitti ama bu illet bir türlü gitmiyo fabrika ayarlarına döndürdüm ama yetmezmi başka format atma yöntemi varmı?Cihazı komple sıfırlarsan tüm verilerin, dosyalarınla beraber o da sıfırlanır/silinir. Tam sıfırlayamamışsın demek ki.
Cihazın marka ve modelini verir misin?aynen öyle yaptım tüm dosyalar gitti ama bu illet bir türlü gitmiyo fabrika ayarlarına döndürdüm ama yetmezmi başka format atma yöntemi varmı?
ok ya aslında arkadaşda aynı sorun yaşıyoru cihazın modeli asus zenfoneCihazın marka ve modelini verir misin?
Cihazın hakkında istediğim konuda pek bir bilgi bulamadım, oradaki 3 noktaya bastığında ekranda çıkan menülerin resmini koyma şansın var mı?cihaazı sıfırladım yani
--- Gönderi Güncellendi ---
ok ya aslında arkadaşda aynı sorun yaşıyoru cihazın modeli asus zenfone
--- Gönderi Güncellendi ---
android sürümü 5.0.2
aynen dediğini yaptım sıfırlıyor ama 2 gün sonra geri ototmatik kendi geliyoİstatislik sıfırlama dediğin gibi burada yok ama muhakkak ayarların içinde vardır. Cihazı kullanmadığım ve internet'te cihazın internet ayarlarıyla ilgili birşey bulamadığımdan o konuda yardımcı olamıyorum ama cihazı sıfırlamak istersen,
Bunları yaparsan cihazın herşey silinip o istatistikler de sıfırlanmış olması lazım.
- Menüye giriniz
- Ayarlar menüsüne giriniz
- Yedekle ve Sıfırlama menüsüne giriniz
- Fabrika Verilerine Sıfırla menüsüne giriş yapıp sıfırlama işlemini tamamlayınız. (Maddeler alıntıdır)
Sürekli kaldırıp yüklediğin uygulama varsa odur başka bir şey olacağını sanmam.aynen dediğini yaptım sıfırlıyor ama 2 gün sonra geri ototmatik kendi geliyo
Keşke sorununuzu çözebilseydik daha iyi olurdu.anladım sağol kardeşim hakkını helal et sizide yordum gece gece
Wifi ağıyla ilgili değil de cihaz kullanıcı verilerini geri yüklüyorsa veya sen cihazı sıfırladıktan sonra yedeği geri yüklüyorsan bunları da geri yüklüyor olabilir.bence fivi ağını tanıyıpta ordan istisnaları gerii yüklüyor gibi geldi bana vifi ağ adını değiştirsem düzelirmi acaba?
doğru uygulamaları otomatik yüklüyo kendisi muhtemelen bu istisnayıda yüklüyodur.Wifi ağıyla ilgili değil de cihaz kullanıcı verilerini geri yüklüyorsa veya sen cihazı sıfırladıktan sonra yedeği geri yüklüyorsan bunları da geri yüklüyor olabilir.
İstersen sıfırdan kurulum yap. Yedekten geri yükleme yapma, uygulama ve ayarları sıfır telefon gibi kurmayı dene bence.doğru uygulamaları otomatik yüklüyo kendisi muhtemelen bu istisnayıda yüklüyodur.
haklısın bi deeneyim şuan geç oldu sağol kardeşim eyvallahİstersen sıfırdan kurulum yap. Yedekten geri yükleme yapma, uygulama ve ayarları sıfır telefon gibi kurmayı dene bence.