Kakao Çekirdekleri!

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 hafta önce kurtulduğum,içinde kakao çekirdeği bulunan her türlü gıda maddesine karşı olan bağımlılığımdan bir arkadaşımda daha olduğunu öğrendim.O biraz daha geç başlamış benden ama şu sıralar hala çikolata manyağı olarak geziniyor ortalıklarda.
Sana sesleniyorum Mavinok.ta ben bıraktım sende bırakabilirsin,Tablerone falan en son hadde artık bence vazgeç ve biran önce iğren o kakao çekirdeği bulunan gıda maddelerinden :)

Ne gariptir ki yedikçe yiyesi geliyor insanın,mutluluk hormonu falan derken yememde bir sakınca yok diyerek avuttum bir ara kendimi ama sonra herşeyin fazlası zarar prensibine dayadım kendimi./Bkz. diğer prensipler=Allah'ın hakkı üçtür prensibi,kel başa şimşir tarak prensibi/
Çikolata bağımlılığımın olduğu sıralar Çarlinin çikolata fabrikası vardı tv de onuda sonuna kadar seyrettim,çocukların düştüğü halleri gördükçe biraz soğudum çikolatadan ama elimde içinde kakao çekirdeği bulunan bir gıda maddesi vardı.Son kalan çocuğuda bayağı aşşağılamıştım diğerleri çikolatalara dalarken o baktı öyle mal mal hoş o çocuğun çikolata yediğini görmedim o filmde ama sonunda çikolata fabrikasına sahip oluşu fikri bile yetti bana.Bir şey daha bilemiyorum belki iğrenmeme sebep olan oydu,oradaki sakız çiğneme şampiyonu olan kızın sakızını çiğnedikten sonra kulağının arkasına yapıştırmasıydı.Belkide çikolata ile o sahnenin bir arada olması beni tiskindirdi çikolatadan.
Kültür Portakalı

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Kriptocum hiç uğraşma ben iğrenmem çikiletadan. :* Ayrıca Toblerone'uma laf yok tamam mı? >X<

Sivilce ve + kilo haricinde hiçbir zararı yok çikiletanın. :^) Hatta mutluluk hormonu salgılıyor vücuda. Hem sonra zihni açar. :*

Çikileta delisiyim, mutluyum! (A)

Ek olarak şunuda belirtmeliyim ki Charlie'nin Çikolata Fabrikası dedin ve canımın daha beter çikileta istemesine sebep oldun! >X< Gelde ağlama. %( Ne güzeldi o fabrika da bööle çikileta ırmakları bilem vardı. %(

Çok kötüsün Kriptograf. %(

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
birgün size hiç çikolata yiyemeceğinizi söyleseler ne yapardınız çok merak ediyorum ;(

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben artık eyvallah der geçerim ama bunu 1.5 hafta önce sorsaydın stok yapardım...

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Çikolata sanıldığının aksine dopamin salgılatmaz.
yani mutlu olmazsınız, plasebo gibi bişey.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Afedersiniz eşeğin aklına karpuz kabuğu
Kriptograf dedi ki:
Jojoba dedi ki:
yuureii dedi ki:
Arkadaşlar reklam yapmayalım. ;)
reklam derken ben Ülker, Eti, Milka, Nestle gibi bir marka göremedim.
Sanırım reklamdan kasıt başka bir şey burada?

Aynen öyle. Ayrıca toblerone da bir marka.