Kafayı yemek üzereyim.. Lütfen yardım!

selimix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yaklaşık 2 aydır telefon alma niyetindeyim.. Note 7 de çıkan problemler yüzünden o cihazı silip İphone 7 Plus almaya karar versem de cihaz hakkındaki fiyat yorumları 3900 civarından başlayacağı yönde ki bir de 128 gb olursa 4 bin civarı hayal olacak sanırım..
(Yurt dışından getirme ihtimali yok malesef)

Hb de 2400 gibi bir fiyata satılması nedeniyle s7 Edge almak mantıklı olur mu?
ve sizce iphone 7 plus a 4 bin lira verilmesi gerçekten değer mi?

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Yaklaşık 2 aydır telefon alma niyetindeyim.. Note 7 de çıkan problemler yüzünden o cihazı silip İphone 7 Plus almaya karar versem de cihaz hakkındaki fiyat yorumları 3900 civarından başlayacağı yönde ki bir de 128 gb olursa 4 bin civarı hayal olacak sanırım..

Kullanıcıya bağlı fakat bence değer.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
S7 Edge tavsiye ederim ama İPhone'da parasının Hakkı'nı verir her daim.:)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Yani 4000 tl'ye alınmaz demem ama ben alımıyım ? Yok kesinlikle almam açıkçası. 2400 tl'ye s7 edge alın mis gibi takılın. Ayrıca s7 edge ile note 7 arasında çok çok farklılıklar yok. Yani s7 edge 2400? Note 7 3400? Fark 1000 tl? 1000tl'lik bir fark var mı? Yok...

Param var iphone 7 plus alcan derseniz almayın demem ama bütçenizi düşünerek hareket ediyorsanız kesinlikle s7 edge 2400 tl'ye güzel bir tercih olur. Onun dışında gene iphone 7 plus'a göre daha uygun fiyatlı olan htc10 da alabilirsiniz. Bunlar güzel cihazlar.

bylades

Top-notch Сasual Dating Real Women
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Ben kesinlikle o paraya i phone almazdım çünkü 6s le arasında hiç bi değişiklik yok tasarım aynı , kamerasının lensi çok dışarda ,arka kapağı çok kolay çiziliyo ,telefon sağlam değil düşünce paramparça oluyo bence tasarım ,sağlamlık ,kamera ve performans açısından kesinlikle s7 edge almalısın...

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Ben o telefona 4000 lira vermezdim.6s ile aynı tasarım,dayanıksız,kulaklık girişi yok vs. sevmediğim özellikleri var ama bu kişiden kişiye değişir.S7 Edge kullanıyorum ve şiddetle öneriyorum. 1600 lira cebinde kalır.Kamerası çok iyi,stabil,çok iyi performans,Edge ekranın zarifliği bu telefonda var.Eğer para sıkıntın yoksa Note 7 nin yeni serisini de düşünebilirsin. 400 lira cebinde kalır.Yani ben öncelik S7 Edge Sonra Note 7 öneriyorum.Ama karar sizin

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

iphone 7 ye o kadar para değmez. İlla iphone alacaksan 6s al ama ben problemsiz seri note 7 yi bekle derim beklemezsen 2400 e s7 edge alınır...

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 edge ithalatçı garantili alacaksın imkanın varsa TR garantili almaya bak 2800 e Tr garantiliye zorlamaya gerek var mı? Yok ama alırsan iyi olur
S7 edge ıle iphone 7 plus hakkında ise
S7 Edge 7 plusu silindir gibi ezer geçer

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bende sadece kendimi bu kadar kararsız biri sanıyordum.meğerse benden daha beter kararsız insanlar varmış.ne oalcak bir halimiz.acaba bunun bir tedavisi varmıdır?eskiden böyle değildim.her konuda insan kararsız olmaz ki .sürekli karar değiştiriyorum ya.mesela şimdi de s7 edge mı alsam dıye düşünüyorum

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Ya maddiyatını güzel kullanman gerekir ona bişey denmez. Ama apple kullanmayan biri apple hakkında samsung kullanmayan biri samsung hakkında gereksiz yorumlar yapmamalı bence . Ben şu an s7 kullanıyorum iphone 7 plus bekliyorum. Evet gayet iyi bir telefon eksiksiz. Dikkatimi çeken tek şey artık şarjı iyi gitmiyor. 7 Plus almamın sebebi de bu.

pershonebia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence biraz bekleyim samsung note 7 deki sorunların geçmesini bekle. 4000 tl hangi telefon olursa olsun verilmez

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
4000 tl'ye telefon alınmaz.Yani bence note 7 yada iPhone 7 alınmaz.Önerim s7 edge ya da HTC 10 olacaktır.

selimix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
4bin tl mi O.o yurtdışında yaşamama rağmen pahalı geliyor bana iphoneler TR deki fiyat ne öyle illa 7 alman gerekmiyor 6s plus işini görür. Zaten sitede var karşılaştırma yapıldı.