Kafan mı İyi Senin?

Bu konuyu okuyanlar

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Bizler HABER1903 olarak bu yazıyı gördüğümüzde tereddüte düştük. Akıl sağlığı yerinde olan bir insanın böyle bir yazı yazma olasılığının olmadığını düşünüyoruz. Bu yazı birileri tarafından yazdırılmış ya da başka bir ihtimal bu zatı muhterem içinde büyük bir Beşiktaş düşmanlığıyla yaşıyor.

Yorumu Beşiktaş taraftarına bırakıyoruz...

İşte o vahim yazı;

Bütün dünya Beşiktaş’ın adını duymuş! Amerikan basını kendine kulüp bulamayan sorunlu NBA yıldızları için Beşiktaş’ı adres gösteriyorlarmış! Kulübün başkanı katıldığı televizyon programında övünerek söylüyor. Sevine-sevine söylüyor ve hava atıyor!

2 misli para veren Çin’e gitmeyip, sebebi olarak da; İstanbul’da ki hızlı gece yaşantısını tercih ettiğini açık-açık söyleyen bu iyi ahlaklı, örnek sporcu kardeşimizi İstanbul’a getirdiğimiz için çok mutluyuz. Gururluyuz!

Üstelik artık ünlüyüz de! Amerikan basını bizden bahsediyor! Ve bizi işret ediyor inanabiliyor musunuz? Diyor ki; “ne kadar sorunlu olursanız olun, hatta uyuşturucu müptelası bile olsanız, bir gün kimse sizinle kimse çalışmak istemezse, bütün bunların hiç önemli olmadığı bir adres var artık!” diyor ve müjdeliyor; “Beşiktaş var “ diyor.

Amerikan yazılı ve görsel basını, oyuncu alırken oyuncunun karakterine hiç bakılmadığı, Adamlığın hiç önemli olmadığı, hatta bu tür oyuncuların binlerce kişi tarafından karşılanıp, omuzlarda taşındığının görüntülerini vererek bütün dünyaya duyurdu.

Yaşasın bizde bu tür değerler olmadığını bütün dünya öğrendi! Çok yaşa başkan!

Sadece aldığı basketçilerle değil, futbolcularla da çok meşhur oldu Beşiktaş! Çünkü oyuncu seçiminde ki kriterler futbolda da aynı! Yetenekli ve ünlü olmanız Beşiktaş’ta oynamanız için yeterli! Adamlığa hiç bakılmıyor! O sporcunun iyi ahlaklı olup, olmadığının hiçbir önemi yok! Kimsenin aklına bile gelmiyor ki bakılsın!

Beşiktaş tribünlerinin de aklına gelmiyor!

Hadi yöneticiler gaflet içinde! ATATÜRK’ün “sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda iyi ahlaklısını sevdiği” taraftarlarında aklına gelmiyor!

“ATAM İZİNDEYİZ” diye yeri göğü inleten Beşiktaş tribünlerine selam olsun…

tarkanozenbas.gif


Kaynak
 

yer6

Müdavim
Katılım
5 Eylül 2007
Mesajlar
2,398
Reaksiyon puanı
54
Puanları
48
kıskanmış belliki :D
 
Üst