Kafamın Karışıklığını Giderebilir Misiniz ?

Frageshan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ,
Bu sene Allah'ın izniyle 9.sınıfa başlayacağım.Şuan da kullandığım''telefon'' Samsung Galaxy Trend S7560 , 2013 senesinde güzel bir telefondu fakat 2 yıl geçtiği için kullanılamaz bir hale geldi - bilen bilir- . Kendime 1800-1900 TL bütçe ayırdım aklımda LG G4 var fakat sizin de tavsiyelerinizi almak isterim.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar ,
Bu sene Allah'ın izniyle 9.sınıfa başlayacağım.Şuan da kullandığım''telefon'' Samsung Galaxy Trend S7560 , 2013 senesinde güzel bir telefondu fakat 2 yıl geçtiği için kullanılamaz bir hale geldi - bilen bilir- . Kendime 1800-1900 TL bütçe ayırdım aklımda LG G4 var fakat sizin de tavsiyelerinizi almak isterim.

Biraz bekleyin, iPhone 6s çıktığı zaman tahminimce iPhone 6'nın fiyatı düşecektir. iPhone 6 alırsınız. Ya da şimdi iPhone 5s alırsınız.

Frageshan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5s almayı düşünmüyorum ama iPhone 6 kesinlikle aklımda eğer fiyatları beni tatmin edecek kadar düşerse düşünebilirim. Yorumunuz için teşekkürler

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
G2 den sonra Lg serisi hiç hoşuma gitmedi almanı tavsiye etmem zaten uzun ömürlü telefon alacaksan samsungada bulaşma derim alacaksan ya iphone ya htc yada sony al .Ayrıca o bütçeyle iphone 6s alamazsın

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
G2 den sonra Lg serisi hiç hoşuma gitmedi almanı tavsiye etmem zaten uzun ömürlü telefon alacaksan samsungada bulaşma derim alacaksan ya iphone ya htc yada sony al .Ayrıca o bütçeyle iphone 6s alamazsın

Zaten iPhone 6'dan bahsediyoruz

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
iPhone 6s çıkınca 6'da, 5s'te düşecek.

Evet ama öyle çok düşmez. 5s neredeyse indirim görmemiş gibi şuan, ilk çıktığı fiyata satılıyor neredeyse. 6 zam aldı + yeni dolar kuru yansımadı. 100-200 tl düşer fiyatı. 6s de rahat 3000 bandında girer piyasaya.
Büyük ihtimal yukarıda yazdığım gibi olur fiyatlar.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Evet ama öyle çok düşmez. 5s neredeyse indirim görmemiş gibi şuan, ilk çıktığı fiyata satılıyor neredeyse. 6 zam aldı + yeni dolar kuru yansımadı. 100-200 tl düşer fiyatı. 6s de rahat 3000 bandında girer piyasaya.
Büyük ihtimal yukarıda yazdığım gibi olur fiyatlar.

iPhone 5s aslında 1900 TL'ye düştü fakat sonra dolar artınca tüm iPhone fiyatları da arttı. Dolar da iyice uçuyor :(

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
iPhone 5s aslında 1900 TL'ye düştü fakat sonra dolar artınca tüm iPhone fiyatları da arttı. Dolar da iyice uçuyor :(

Hükümet belirsizliği sürdüğü sürece dolar kolay kolay düşmez. Fiyatların makul seviyeyi inmesi ayları bulacak gibi duruyor. Belki 6s çıktığında Türkiyede ki 6 fiyatları değişmez bile. Dolar kurunu bahane ederek bunu yapmaları mümkün. Yapılan 300 tl lik zamdan sonra dolar artmaya devam etti onun yansımasını göremedik hala.

Frageshan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone almaktan tamamen vazgeçtim çok iyi bir telefondur ona hiçbir itirazım yok ama ben 4 senedir android kullanıyorum ve uyguluma ve oyunları sıklıkla kullanıyorum iPhone bana bu özgürlüğü sağlayacağını düşünmüyorum.Dediğim gibi bütçe 1800-1900 LG G4 kafamın en baş köşesinde duruyor ama diğer telefonları da gözardı etmek istemiyorum. Sizin G4 dışında önerebileceğiniz neler var ?