20 Şubat 2018 #1 C Cairney Öğrenci Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 38 Konum İstanbul Arkadaşlar ben u15 Ligi'nde oynayan amatör bir sporcuyum kafa topuna çıktığımda kafama ağrılar giriyor bunu önlemek için bir taktik birşey varmıdır?
Arkadaşlar ben u15 Ligi'nde oynayan amatör bir sporcuyum kafa topuna çıktığımda kafama ağrılar giriyor bunu önlemek için bir taktik birşey varmıdır?
20 Şubat 2018 #2 by efsane Rektör Emektar Katılım 10 Aralık 2008 Mesajlar 14,677 Reaksiyon puanı 2,135 Puanları 293 Konum Elazığ Abicim çok özür dilerim bu yorum için ama fazla bilim kurgu izlememek lazım onu anladım. Online kafa topu oynarken oluyor sandım
Abicim çok özür dilerim bu yorum için ama fazla bilim kurgu izlememek lazım onu anladım. Online kafa topu oynarken oluyor sandım
20 Şubat 2018 #3 Tuğ-han Doçent Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 973 Reaksiyon puanı 482 Puanları 63 Konum Türkiye by efsane dedi ki: Abicim çok özür dilerim bu yorum için ama fazla bilim kurgu izlememek lazım onu anladım. Online kafa topu oynarken oluyor sandım Genişletmek için tıkla ... Bende öyle sandım ilk başta hocam Sinüzit falan'mı var banada oluyor arada beynim kafamın içinde basket topu gibi sekiyor gibi hissediyorum.
by efsane dedi ki: Abicim çok özür dilerim bu yorum için ama fazla bilim kurgu izlememek lazım onu anladım. Online kafa topu oynarken oluyor sandım Genişletmek için tıkla ... Bende öyle sandım ilk başta hocam Sinüzit falan'mı var banada oluyor arada beynim kafamın içinde basket topu gibi sekiyor gibi hissediyorum.
20 Şubat 2018 #4 ConfickerBelasi Guru Katılım 8 Ekim 2011 Mesajlar 53,870 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 16,128 Puanları 8,958 bere takmak çözüm olur...