İlle De Linux Kullanılır Mı?

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Hayatımda bu kadar yanlış bilgiyi bir arada görmemiştim :)

forum, insanlara destek olmak, bilgileri paylaşmak için değil mi ?
yalan yanlış beyanlarla neden insanları yönlendiriyorlar anlamıyorum.
Linux kötü diyenler genelde kendileri deneyip becerememiş kişiler oluyor.
Ama bu arkadaş muhtemelen trol o yüzden çok dikkate almamak gerekir.
her forumda var bu kötüleyicilerden.
Bu arkadaşın yorumlarını kullanacak kişilerin dikkate almamasını tavsiye ederim. GNU/Linux dağıtımlarını düzgün bir şekilde denemeden böyle yazmaları da garip.

CanKalay.cı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
kanka bilgisayarındakiler önemli değilse hiç bekleme format usb yap bios a geç 10 pro yap sonrada insider dan 11 pro yap ama eyer böyle başklat menüsü felan açılmazsa 11 de gidersin zaten shift delete nin kanalında çözümü var he bide demeyi unuttum bilgilerin önemliyse bence biln kişiden yardım al yada bilgisayarcı ya felan danış

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bu arkadaşın yorumlarını kullanacak kişilerin dikkate almamasını tavsiye ederim. GNU/Linux dağıtımlarını düzgün bir şekilde denemeden böyle yazmaları da garip.
Denemeyi geçtim sağdan soldan duyduğun 3-5 cümleyle bile bunları demezsin. Yani kusursuz bir işletim sistemi olmadığı gibi ben daha kusursuz herhangi bir şeye rastlamadım zaten. Hele de Linux, Windows üzerinden yazıldı falan demek :D

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024

Yaptığım skandal için özür dilerim.

Kullanılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet. Benim derdim, Linux'u kusursuz bulup fanboyları delirtmek içindi. Hiçbir şeyi kötülemem, fanboy olmam.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet. Benim derdim, Linux'u kusursuz bulup fanboyları delirtmek içindi. Hiçbir şeyi kötülemem, fanboy olmam.
Güzel geri vites de biz de salak değiliz. :D

Gayet de güzel güzel gömüyordun, hiç de öyle blöf gibi durmuyordu.

The Lord Vader

Öğrenci
Reaksiyon puanı
51
İlledelinux artık yok, Silicone Forum'da yaptığı Ekran alıntısı aracını paylaşan İlledelinux, aracı o konuda tamamen kendi eseri olduğunu söylüyordu. Ancak paket içine bakıldığında Scrot ve yad. gibi araçlar yazılımında bulunuyor. İnsanlar da ona bunu belirtti, ancak kendisi bunu bir karalama olarak algıladı ve insanlara saçma sapan örnekler verdi. Ayrıca yazılımlarını lisanslamıyordu ve yazılımlarını Drive'a yüklüyordu. Kendisine bu işin böyle yürümeyeceğini anlattık ama kendisi bunu yine bir karalama olarak algıladı. Daha sonra kendi forumunu kapattı ve son mesajında illedelinux diye bir projenin bir daha olmayacağını belirtti.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
İlledelinux artık yok, Silicone Forum'da yaptığı Ekran alıntısı aracını paylaşan İlledelinux, aracı o konuda tamamen kendi eseri olduğunu söylüyordu. Ancak paket içine bakıldığında Scrot ve yad. gibi araçlar yazılımında bulunuyor. İnsanlar da ona bunu belirtti, ancak kendisi bunu bir karalama olarak algıladı ve insanlara saçma sapan örnekler verdi. Ayrıca yazılımlarını lisanslamıyordu ve yazılımlarını Drive'a yüklüyordu. Kendisine bu işin böyle yürümeyeceğini anlattık ama kendisi bunu yine bir karalama olarak algıladı. Daha sonra kendi forumunu kapattı ve son mesajında illedelinux diye bir projenin bir daha olmayacağını belirtti.
Kötü olmuş ama söyledikleriniz de yapıcı eleştiriler olarak gözüküyor. Vedat hocam keşke bu işleri bırakmasaydı.

Reaksiyon puanı
193
İlledelinux tam bir yalancı aslında. Zaten dağitimi systemback onu da kabul etmiyor. Aslında böyle kişiler çokca var yani yönetiliyorsunuz. Adamlar SALLA BABAM SALLA INANIYORLAR ZATEN mantiği ile hareket ediyorlar. Örnekler = Eray Türkay ve İlledelinux.

Her gördüğünüze inanmayin. Cahilliğimizden faydalanıyorlar.

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Dostlar Linux'u kötülememde haksızdım. 6 aydır Ubuntu kullanıyorum Minecraft 1.19 Java'yı sıkıntısız yüksek performansa çalıştırıyor. Wi-Fi konusuna gelince, evet sürücüsüz Wi-Fi algılamıyor. Bu tizden bir Flaşın içine Linux driverları attım. Kurduktan sonra hemen kurup yoluma bakıyorum.

Bu mesaj Ubuntu 22.04.01 LTS ile yazılmıştır.