Kafa kurcalayan bir soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Neden Kadınlar kedilere benzetilirler
Erkekler bunları söylerken iyi anlamda mı kötü anlamda mı söylerler peki
yani genellikle yeşil renkli gözlü, beyaz tenli olan kadınların çoğuna kedi lakabı takılır..Nedir şimdi bu
Erkeklerin kadınları kediyle özdeştirmesi iyi bişey mi kötü bişey mi ? Biri gelip kedi gibisin dediğinde ne yapmak lazım..
Kadınların cana yakın..sevimli sıcak olduğunu belirten bir cümle mi
Yoksa Kediler nankördür kadınlarda nankördür Kadınla kedinin benzerliği nedir

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Duruma göre değişir.Ya iltifat vardır ya da inceden bi laf dokundurma :D

İkiside olabilir.

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 saat önce oglumu gezdirmeye çıkardım. kapını önünde bir kedi gördük. Oğlum kendiyi bir güzel sevdi ama keni sevgiden pek anlıyomuş gibi gözükmedi ban be onu biraz uzaklaştırdım. Sonra geldi yanımıza sırt üstü yattı ben boynunun altını okşarken tuttu bir pençe salladı bana ve işaret parmağımı baştan sona çizdi ve kanattı. bu satırları yazarken hala parmağım sızlıyor. :(
İşte benzerlik burada sevilmek ve değer verimek kadınlara yaramıyor her nedense ilk fırsatta tırnakalarını bir şekilde sana(erkeğe) geçirmeye çalışırlar. (ve geçirirlerde
En büyük benzerlikleri bu. Değer verene değer vermezler. Kendi istediklerinie değer verirler.
Nankörlük buradan geliyor.. Acayip benziyorlar...

:^)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sormanda ki sebebi merak ettim sanki böyle bir durumla karşılaşmışsında ne yapacağını bilememişsin havası esti şimdi burada :)
Ben hiç bir şeyi kedilere benzetemem çünkü gerçekten çok farklı yaratıklar,zeki olduklarından şüpheliyim ama haylaz olduklarından eminim...Kadınlara gelirsek onlar hakkında pek fazla söyleyecek şeyim yok,ne tahsilim buna yeter ne de kelime dağarcığım :)

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kriptograf dedi ki:
Sormanda ki sebebi merak ettim sanki böyle bir durumla karşılaşmışsında ne yapacağını bilememişsin havası esti şimdi burada :)

Kızma canım ama bende okurken direk bunu düşündüm yanii :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kedi zarafettir seçil yürüyüşü bikere asildir ;) ama köşeye sıkıştırdığında en zavallısı bile aslan kesiliverir ( bu tanım bayanlara uyar gibi ) yani kedi aslında bayanlara benzetilecek en uygun yaratık :D aslında benzetmemek gerek cadıda olsa goralıda olsa insan insandır :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Esmer ya da kimi zaman kumral bayanlarada kara kedi derler. Kedilerle bir alıp veremedikleri var ama ne? (:

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Seçil güsel bi soru sordun banada hep kedi derlerr ama hiç sorgulamamıştımm.

@LgOsS

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kediler şirin hayvanlardır ama kadınlar ??? :^)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Kedilere benzetilirler çünkü kedilerin düşünme tarzı:
- Bu insanlar bana bakıyor, beni besliyor, bana zaman ayırıyor, bana ilgi gösteriyor, beni seviyor.. Ben tanrı mıyım ne?

Aynı sebepten erkekler de köpeklere benzetilir. Çünkü köpeklerin düşünme tarzı:
- Bu insanlar bana bakıyor, beni besliyor, bana zaman ayırıyor, bana ilgi gösteriyor, beni seviyor.. Bunlar tanrı mı ne?

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben nie böle bişeyi ilk defa duyuyorum :S hiç denk gelmedim böle bi yakıştırmanın yapılmasına..