Kadınları çoğu orgazm taklidi yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
126_b.jpg

İlkim ÖZ
ilkimoz@internethaber.com

Kadınların yarısından çoğu 'orgazm taklidi' yapıyor

06 Mayıs 2011 Cuma
KADINLARIN YARISINDAN ÇOĞU "ORGAZM TAKLİDİ" YAPIYOR
Mutlu ve sağlıklı evlilikler için gerekli olan faktörlere baktığımızda, eşler arası iletişim, paylaşım, güven duygusunun sağlamlığı ve daha pek çok durum sayabiliriz. Tüm bunlar içerisinde eşleri birbirine bağlayan ve evliliği sağlamlaştıran en temel etkenlerin başında da çiftlerin cinsel hayatları geliyor. Doyurucu ve sağlıklı cinselliği olan eşlerin, evliliklerindeki sorunları kolaylıkla aştığını biliyoruz.
Ülkemizde cinselliğin tabu olması, genç kızların ilk gece ile korkutulması,erkeklerin çoğunun sekste kendilerini düşünmesi, kadınların seksten soğumasına, seksi sadece, eşine karşı bir görev olarak görmesine neden oluyor. Pek çok kadın, eşleri seks yapmak istediğinde, çeşitli bahaneler göstererek, seksten kaçtıklarını çünkü zevk almadıklarını söylüyorlar.
Hiç Orgazm Olmayan Kadın Sayısı %70
İstatistikler bize gösteriyor ki, Türkiye'de hiç orgazm olmayan kadınların oranı epeyce yüksek. Yüz kadından yetmişi, cinsel hayatında orgazm olamıyor. Bunun fiziksel sebeplerinin yanısıra, erkeğin eşine karşı davranış ve yaklaşımlarından kaynaklanan nedenleri de oldukça fazla.
Hiç orgazm olmayan kadınların ortak söylemleri şöyle;
"Eşim gün içinde beni aramaz ve ilgilenmez."
"Eşim eve geldiğinde, günün nasıl geçti, iyi misin? diye sormaz."
"Eşim bana zaman ayırmaz."
"Eşimle başbaşa hiçbir paylaşımımız olmaz."
"Eşim, bana sevgi sözcükleri söylemez."
"Eşim sadece seks istediğinde bana yaklaşır."
"Eşim seks sırasında kendisini düşünür, ön sevişmemiz yoktur."
Öfkeli ve Mutsuz Kadın Orgazm Olamıyor
Kadınlar, hassas varlıklar olduklarından,cinsellikte kadınlar için öncelikli olan, duygulardır. Kadın için sevildiğini duymak ve hissetmek, elinin tutulması, saçının okşanması, romantik birkaç sözcük ve onaylanmak son derece önemli. Eşi tarafından ilgi görmeyen, eleştirilen, suçlanan, hakaret sözleri duyan, duygusal anlamda ihmal edilen, tartaklanan, sözel ve fiziksel şiddet gören bir kadının, akşam yatakta orgazm olması beklenemez.Kocasına öfkeli ve evliliğinde mutsuz olan kadınların, cinsel hayatları da hiç kuşkusuz mutsuz.
Kadınlar Neden Orgazm Taklidi Yapıyor?
Kadınların yarısından çoğu, eşiyle seks yaparken, orgazm taklidi yaptıklarını söylüyorlar. Sebepler ise;
-Orgazm olmamayı eksiklik olarak görmek,
-Hastalık zannetmek,
-Eşi kaybetme kokusu,
-Eşinin başka bir kadına gitmesini önlemek,
-Kendisi fazlasıyla dişi ve seksi bir kadın olarak göstermek,
-Erkeği mutlu etme isteği,
-Erkeğe kendisini güçlü hissettirme isteği,
-Eşi öfkelendirme korkusu.
Eşlerinin kalbini kıran, üzen, öfkelendiren, ilgilenmeyen, bağarıp çağıran, hakaret eden, yalnız bırakan, zaman ayırmayan,ihmal eden, sevgisini sözle, davranışlarıyla göstermeyen ve kandırılmak istemeyen erkeklere duyurulur...

internethaber