Kadınla öpüşmek güzel

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
megan-fox-juno-premiere-01-preview.jpg

Dünyanın en seksi kadınlarından biri olarak gösterilen ABD'li aktris Megan Fox hemcinsleriyle öpüşmenin eğlenceli olduğunu söyledi. Jennifer's Body isimli filmde rol arkadaşı Amanda Seyfried ile öpüşürken hiç zorlanmadığını söyleyen Fox "Eğer bir erkek olsaydı bayağı problem yaşayabilirdim. Ancak Amanda ile öpüşürken çok güldük" dedi. Fox "Kadınlarla öpüşürken kendimi çok güvende hissediyorum" diye konuştu. Bir gazetecinin "Biseksüel olup olmadığınızı hiç düşündünüz mü" sorusuna ise "Hayır" dedi.

"Kadınla öpüşmek güzel" - MAGAZİN - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
herhalde bunu zamanında zenciler öpmüş, ondan tırsıp kadınla öpüşmek güvenli diyor.. Acilen Clive Owen'ın bu hatunu bulup öpmesi ve erkekler dünyasına tekrar kazandırması gerek diyorum. Böyle bir güzelliği kaybetmeyelim..

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Sapıklık parayla değil ki, bedava. Ne beklersin ki bunlardan, eşcinsel sapıklar. :P

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
"Eğer bir erkek olsaydı bayağı problem yaşayabilirdim.Ancak Amanda ile öpüşürken çok güldük"
"Kadınlarla öpüşürken kendimi çok güvende hissediyorum"

Başından güvensizlik yönünde olaylar geçmiş sanırım.

Erkeklerle öpüşmek problem yaşatıyorsa bol gülmeler eğlenceler...:hammer:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu kızla 24 saat kesintisiz öpürüşüm valla.:D

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Bencede kadınla öpüşmek güzel :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
dünyada öpüşürken bu konuda yardım edebilecek problem yaşamayacağı en az 1 milyar erkek vardır :D Yardım alabilir :P